用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 我想問有冇好既私人游泳教練for暑假?
go

我想問有冇好既私人游泳教練for暑假? [複製鏈接]

我想問有冇好既私人游泳教練for暑假學?
   0    0    0    0

原文章由 rosebebe 於 08-6-5 12:55 發表
我想問有冇好既私人游泳教練for暑假學?

HI ROSEBEBE

PLS CHECK PM

VANS

有冇媽咪介紹俾我,因為我怕我太遲搵,我怕女女暑假冇得學,好驚full 哂!

原文章由 Edison媽咪 於 08-6-5 18:02 發表
有冇媽咪介紹俾我,因為我怕我太遲搵,我怕女女暑假冇得學,好驚full 哂!

hi Edison媽咪,

我一直留意左你好耐,我見你大部份嘅游水topic都話你個教練好好,周圍介紹比啲mami,喺咁pm人,雖然好多板面都比管理員珊除咗,好彩我都揾到兩個你答得似層層嘅回應,依家你人裝並獲...捉蟲啦

你唔好話你之前個教練唔得閒or佢教得唔好呀,依家想轉教練之類呀!!!!我知好多媽咪都落咗搭!!!!!如果咁你點解要介紹比咁多bk mami ???又點解你所謂嘅教練又得閒教其他bk mami 呀??我都唔怕同你講,我有個bk mami freind 都落咗你搭,你個教練係平,不過極唔點!!!!所以你想用呢個"直"口唔點架:;pppp: ,,有啲嘢就唔使講到咁明架啦,bk 嘅媽咪自己分釋下就知問題所在....

如果大家真係想揾個好教練,其實喺個bk網度已经由不同bk mami 分享過同一個好好嘅女教練,我自己用緊&十幾個friend都係,一致認為完美,對負唔同嘅baby都係得心應手,呢啲咪叫經驗law,我唔希望比人話我sell 嘢,所以你哋就算pm我都唔會比佢嘅資料出黎,我可以話佢個名出嚟,但你自己唸辨法揾下啦,如果有mami分享既時候,記住唔好走寶la....
佢個名叫Dark Yuen,我知道部份Bk mami 都認識佢,依家亦有啲topic係講緊佢,good luck la,甘多位bk mami....
Edison媽咪
珊瑚級國民
UID 1166
精華 0
積分 1180
文章 840
閱讀權限 0
註冊 70-1-1
狀態 離線
#17  回覆   
杜比 ,

我個仔之前未跟私人教練個時係係史丹福度學,我覺得麻麻地,之後心地介紹呢個教練俾我,一直跟左2年幾了,so far我好滿意佢教我個仔仔,再加上佢好出名的,所以我覺得一分錢一分貨,真係唔算貴!所以我一直都有學!希望幫到你!
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1377427&extra=page%3D2###
你小朋友幾歲呀?我個仔仔6歲,游得幾好
d個教練係bk媽咪介紹我,我都介紹左幾個朋友,而家幾個朋友都係跟這個教練游,價錢中等,佢以前係香港隊,同多間名校的主教練,我最值得贊佢既就係學一個鐘但佢唔止一個鐘去教我個仔仔,佢真係好用心去教仔仔,但我之前我介紹左俾bk一位媽咪,之後佢PM我話多謝我,話搵左好耐都冇一個好似佢咁好既教練,所以我都好開心,仔仔跟佢都2年多了,而家游得幾好!佢係可以係邊個泳池都得,因為仔仔有時都會去另一個泳池學的!

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1403509&extra=page%3D15
‹ 上一主題|下一主題