用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 St Paul 有無open day??
go

St Paul 有無open day?? [複製鏈接]

想問下關於St Paul Kindergarten既資料,希望有mama可以幫到我啦

1) 佢地係咪無open day架?? 咁一般家長點可以了解學校多d??

2) St Paul Kindergarten同St Paul Nusery點抉擇??

3) 家庭背景睇得重唔重??即住咩地方,做咩職業同收入高唔高等等~~

4) 有無小朋友11月出世都入到?? 最worry呢樣野

5) 仲有一個問題~~番開邊間church有影響嗎?? 因為我番開九龍的~~

麻煩知道既mami可以幫忙解答下~~始終第一個小朋友咩都唔識 屋企同朋友又多數未生小朋友 唔該哂
   0    0    0    0

請問有mama可以幫忙告之嗎??

原文章由 BEBE4U 於 08-6-5 01:19 發表
想問下關於St Paul Kindergarten既資料,希望有mama可以幫到我啦

1) 佢地係咪無open day架?? 咁一般家長點可以了解學校多d??

2) St Paul Kindergarten同St Paul Nusery點抉擇??

3) 家庭背景睇得重唔重??即 ...

1) 佢地係咪無open day架??
咁一般家長點可以了解學校多d?? 學校有網站http://www.spk.edu.hk/, 亦可留意SPK家長在BK的留言http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=140739&extra=page%3D1

返半日/全日; 上年學費$2354/$5250;

3) 家庭背景睇得重唔重??即住咩地方,做咩職業同收入高唔高等等~~ 不重要, 無關係

4) 有無小朋友11月出世都入到?? 最worry呢樣野~~
有, 大多數是遲一年入學的大大B

5) 仲有一個問題~~番開邊間church有影響嗎?? 因為我番開九龍的~~ 宗教因素影嚮不大, 囡囡班中大部份為非教徒
‹ 上一主題|下一主題