用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 ^_^ 升班喇~創價 2008 ~ K2 家長 (PART 5)繼續傾啦 ...
樓主: janetngan2
go

^_^ 升班喇~創價 2008 ~ K2 家長 (PART 5)繼續傾啦 [複製鏈接]

因為呢幾日入咗院做咗個小手術,
今日至出院,
所以今日先上嚟報到咋!
敬師日嗰啲相我會下星期二叫梁森轉交俾大家架喇!
另外祝各位小朋友生日快樂!

會所方面, 31天前可以預訂, 我剛打電話問, 暫時7月份嘅星期日都有位, 不如大家寫名預埋人數:

日期: 侍定 (7月份的星期日)
時間: 2-5pm'
地點: 將軍澳新都城二期會所 (港鐵寶林站)
出席:

1. QQ吉吉              1A + 1C + 1B (兩歲)
2. MAYMAYNG        2A + 1C + 1B (14個月)
3. JANET                1A + 1C
4. sweetman          1A + 1C
5. annie926            2A + 1C (20/7 唔得)
6. Dorothy              2A+1C

7. patBmom           2A+1C

hi_baby,
梁森都係成日問起晴晴呀!
最搞笑係嗰日我哋完咗騷後去反斗城行,
點知梁森猛話要等埋晴晴,
因為佢話佢約咗晴晴一齊去喎!
原來佢哋私底下已經有約會喇!

janet,
原來你嗰日冇帶相機呀,
咁我抄多隻相碟俾你啦!
睇吓有冇機會影到你個女先!

icwlam,
你好呀!
得閒多啲上嚟傾吓啲仔仔女女既野啦!

MAYMAYNG,ANNIE,
我都有報做71義工呀,
我報咗做接待,
13號都要返去開會呀!
到時見啦!

Michelmcy,
我又唔記得你個仔既全名係咩喇,
你可唔可以講多次我聽呀!

DOROTHYFAN ,
逸熙早日康復!
不過我想請教一下逸熙既情況係咪醫生決定做架?
因為我都覺得梁森都有啲啲長,
不過睇醫生時問過又話OK,
話可以睇到升小學時決定都未遲喎!

QQ,
個蛋糕真係好靚呀!
所以話依家啲小朋友真係好幸福呀!

patBmom,
pls check pm

patBmom :希望你早日康復,要休息多d ,唔好執野住喇~
多謝你

森媽 : 兩個兒科醫生都話仔仔個窿好細好細,尿尿時最前端形成一個小水泡,之後睇外科(同我侄仔做呢d手術個醫生)佢話好細好似冇窿咁,而且小便會有d困難,不知是否吻合,因仔仔真係唔願去尿尿,有時成5-6個鐘都唔去厠所,醫生話咁會影響個腎,所以早d做囉

醒目開學勳章

hi_baby,

如果你報名做畢業典禮義工家長,要睇你做咩位置..
因為做媬姆既今日已經開始返左學校幫手...

我上年係負責大會入場等等係比較遲通知架!!

原文章由 hi_baby 於 08-6-6 11:17 發表
MayMayNg,

我之前都有申請做家長義工, 不過仲未有人叫我開會喎!

我岩岩去完日本返黎啦, 累到死死下, 等我都報埋名先
會所方面, 31天前可以預訂, 我剛打電話問, 暫時7月份嘅星期日都有位, 不如大家寫名預埋人數:

日期: 侍定 (7月份的星期日)
時間: 2-5pm'
出席:

1. QQ吉吉              1A + 1C + 1B (兩歲)
2. MAYMAYNG        2A + 1C + 1B (14個月)
3. JANET                1A + 1C
5. annie926            2A + 1C (20/7 唔得)
8.ballball411           2A+1C

至於轉班主任, 蔚蔚又無咩唔同喎, 我都有問過佢李老師惡唔惡, 佢話唔惡喎, 可能岩岩轉老師家淇唔適應, 你比d時間佢, 同埋都就放暑假, K2會係另一個班主任

5/6 錄左超人爸爸啦? 咁蔚蔚無份lu, 我地岩岩個日飛.........

ballball411:玩完返來實累死, 今晚早d ,
明日唔好遲到呀

[ 本文章最後由 janetngan2 於 08-6-9 23:12 編輯 ]

簽名被屏蔽

唔該晒q媽~
hehe...我覺得直接叫到會好似方便d呀(你有無好介紹),另外可以訂一個蛋糕

[ 本文章最後由 janetngan2 於 08-6-10 10:21 編輯 ]

patBmom : 你做完手術真係要抖吓啦 星期五返學開會唔知點樣知你坐係邊呢

QQ吉吉, 政慧媽媽 : 叫到會都係一個好提議喎 但如果要QQ吉吉你一個call會好辛苦架, 點樣可以分開大家一齊訂呢 又或者你會所有無此服務架

如果大家無問題就7月13日啦

patBmom,
做完手術要多休息呀!
要聽日先收到你既相, 多謝哂

原文章由 patBmom 於 08-6-6 23:07 發表
因為呢幾日入咗院做咗個小手術,
今日至出院,
所以今日先上嚟報到咋!
敬師日嗰啲相我會下星期二叫梁森轉交俾大家架喇!
:-P

今次我都參加丫~

日期: 7月13日(星期日)
時間: 2-5pm
出席:

9. hi_baby              2A+1C

MayMayNg,

哈~ 我可以陪你啦~
星期五既番學校開會....19號去綵排嘛!

patBmom,
保重身體呀!

[ 本文章最後由 hi_baby 於 08-6-10 14:14 編輯 ]

簽名被屏蔽

Qma,
我都贊成到會+蛋糕, 方便d

原文章由 janetngan2 於 08-6-10 10:20 發表
唔該晒q媽~
hehe...我覺得直接叫到會好似方便d呀(你有無好介紹),另外可以訂一個蛋糕

另外, 13/7 daddy 唔得閒, 我已經改番1a1c, 唔好意思

日期: 7月13日(星期日)
時間: 2-5pm
出席:

5. annie926            1A + 1C
9. hi_baby              2A+1C

[ 本文章最後由 Annie926 於 08-6-10 14:26 編輯 ]
:-P

QQ吉吉, MAYMAYNG,

有冇意思一齊去丫?
或者可以響又一城食小小野先行過去!
好似到8:30pm架~

都好喎, 我放工5:45分可以去到又一城, 你哋呢????
原文章由 hi_baby 於 08-6-10 14:32 發表
QQ吉吉, MAYMAYNG,

有冇意思一齊去丫?
或者可以響又一城食小小野先行過去!
好似到8:30pm架~

MayMayNg,

我放5:30....應該6:00前可以到又一城~

qq媽媽:叫到會你有無好介紹?至於訂蛋糕係咪訂美心?
我地有嘜野可以幫到手?

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題