用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 ^_^ 升班喇~創價 2008 ~ K2 家長 (PART 5)繼續傾啦 ...
樓主: janetngan2
go

^_^ 升班喇~創價 2008 ~ K2 家長 (PART 5)繼續傾啦 [複製鏈接]

QQ吉吉:  Thank you so much! Really大鄉里 . See
you all on 13/07.  

P.S. all mummies, beside pizza hut, would it be other catering services?  coz. Pizza Hut is quite boring to me. I'm checking one which I tried their food before and will post all the info. here for you all to considerate? Do you agree?
哈哈笑容!!!!!!!!!!!!

MayMayNg,

或者你可以去睇下食乜野坐住等我地囉~
唔駛行來行去嘛!  

都好呀, 但想問你哋大約幾點到呢, 我怕唔夠時間食呀(因為7:00要返到學校) 其實我淨係諗到美食廣場咋 有無好提意呀

原文章由 hi_baby 於 08-6-11 13:52 發表
MayMayNg,

或者你可以去睇下食乜野坐住等我地囉~
唔駛行來行去嘛!  

我無所謂呀, 不過naoch話佢搵到其他野食, 你地駛唔駛睇埋先?

naoch, 不如你 post 埋d 資料係度, 等其他媽咪睇下

原文章由 QQ吉吉 於 08-6-11 12:30 發表
ballball, 咁不如麻煩你代訂pizza hut 到會, 當日2:30pm 直接送去會所就得喇.

yeah! 到時小朋友可以一齊唱學校教嘅歌, 創價校歌, 轉轉膞頭擰擰頭, 小朋友坐火車, 遊子吟, 超人爸爸...  ...

俊祐媽媽:我收到你個 喇~我都pm埋我 比你,到時電聯丫~
我住大角咀,果日我會搭地鐵去,不如約你係地鐵站等跟住一齊行過去

ballball:pizza hut食物既份量係咪自己揀架?定係佢已set定左?

醒目開學勳章

ballball411,

你去日本幾多日呀!!
我下個月頭出發 la !!

原文章由 ballball411 於 08-6-9 22:25 發表
我岩岩去完日本返黎啦, 累到死死下, 等我都報埋名先
會所方面, 31天前可以預訂, 我剛打電話問, 暫時7月份嘅星期日都有位, 不如大家寫名預埋人數:

日期: 侍定 (7月份的星期日)
時間: 2-5pm'
地點: 將軍澳新都城二期 ...

間到會叫munch, 你們有無試過呀?佢有restaurant 响尖沙咀的.我打電話去問下食物和 價錢, 再post上來啦. I hope the food would be healthy and suitable for our kids. It's food quality is pretty good too.

munch linkis:<www.munch.com.hk>
哈哈笑容!!!!!!!!!!!!

我5號去, 去左5日啦............ 雖然連續去左3次東京, 但今次都好好玩, 去左富士山, 同廸士尼, 上野動物園, 去左御殿場同橫浜2個 outlet,其餘都係例牌菜, 涉谷, 新宿咁囉, 我都好想 7月去, 可以買福袋呀, 希望遲d可以7月去一次啦, 你下個月去記住袋多d彈藥, 到時大減價, 實買到停唔到手

原文章由 Oscar媽 於 08-6-11 16:21 發表
ballball411,

你去日本幾多日呀!!
我下個月頭出發 la !!

[ 本文章最後由 ballball411 於 08-6-11 19:42 編輯 ]

佢個d係一盤盤, 好似開party 個d咁, 你自己揀要邊d款囉

原文章由 janetngan2 於 08-6-11 15:38 發表
ballball:pizza hut食物既份量係咪自己揀架?定係佢已set定左?

ballball : 嘩! 好羨慕你呀,去完台灣,又去日本.有 又有假.

原文章由 naoch 於 08-6-11 16:29 發表
間到會叫munch, 你們有無試過呀?佢有restaurant 响尖沙咀的.我打電話去問下食物和 價錢, 再post上來啦. I hope the food would be healthy and suitable for our kids. It's food quality is pretty good too. ...

d相好似好好味 如果價錢唔係好貴到可以一試,多個選擇

好就真係幾好, 我都係第一次, 隔一個月又去旅行, 不過咁樣去法真係好金下, 而家我係極度貧血中

原文章由 DOROTHYFAN 於 08-6-11 21:20 發表
ballball : 嘩! 好羨慕你呀,去完台灣,又去日本.有 又有假.

係啦, 只緊要平, 靚, 正

原文章由 DOROTHYFAN 於 08-6-11 21:23 發表

d相好似好好味 如果價錢唔係好貴到可以一試,多個選擇

醒目開學勳章

彈藥一定會..

我 6 號出發 la !! 去 7 days..仲要係凌晨機玩足 7 days

原文章由 ballball411 於 08-6-11 19:41 發表
我5號去, 去左5日啦............ 雖然連續去左3次東京, 但今次都好好玩, 去左富士山, 同廸士尼, 上野動物園, 去左御殿場同橫浜2個 outlet,其餘都係例牌菜, 涉谷, 新宿咁囉, 我都好想 7月去, 可以買福袋呀, 希望遲d可 ...

簽名被屏蔽

醒目開學勳章

Q媽,

我而家已經 PLAN 緊出年 2 月同 OSCAR 去北海道 !!

原文章由 QQ吉吉 於 08-6-12 09:20 發表
BallBall & Oscar 媽, 嘩, 你地去日本仲密過我去食buffet呀, 羨慕c人呀!

naoch, d相好正喎, 我好有興趣!

, 我都 plan 緊出年新年後帶孖寶去日本喎, 好似好耐無去旅行咁 對上一次係祐祐19個月

ballball411 : 我想問你兩次旅行有無帶囡囡去呀, 如果有你點同佢請假的(手冊點寫 )因為我想係平日帶佢去旅行, 但我又怕比佢覺得去玩就可以唔返學

我2次都係帶埋蔚蔚架, 我就咁係手冊寫請幾多日假咋, 之前都有同班主任講請假, 佢問我咩事, 我都係照直講去旅行咋

咁快就 plan 出年啦, 我plan 緊11月去 tailand 咋, 因為 11月係結婚周年紀念, 而我同我老公係 tailand 識架, 所以好想今年 11月過去懷念下, 不過唔知 我老公請唔請到假

原文章由 Oscar媽 於 08-6-12 11:16 發表
Q媽,

我而家已經 PLAN 緊出年 2 月同 OSCAR 去北海道 !!
‹ 上一主題|下一主題