用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 校園生活照片- 好耐無update
go

校園生活照片- 好耐無update [複製鏈接]

醒目開學勳章

如題: 唔知幾時更新呢?
   0    0    0    0

yes......over one year la!!!!

我相信好多人都好想知 ~~
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

醒目開學勳章

家熹媽咪, 你是否家教會成員?
如是的話, 若開會時, 可否代表各家長問問學校幾時更新照片?

原文章由 家熹媽咪 於 08-5-30 00:24 發表
我相信好多人都好想知 ~~

原文章由 wawaliluk 於 08-5-30 15:05 發表
家熹媽咪, 你是否家教會成員?
如是的話, 若開會時, 可否代表各家長問問學校幾時更新照片?

抱歉 , 我只係家教會會員 ,   ~~ 不過放心 , 呢板有家教會執委都追架 , 我相信佢地好快就有反影架喇 !
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

點解開唔到學校圖書館主頁網址嘅,李小嗰網址真係好耐都冇更新啲新相片 ,其實好期待想睇到班相及更多小朋友校園生活嘅相,真係天水圍區嘅小學只有李小全冇更新過

ycdy :

哈 ~ 咁犀利 , 成個天水圍既小學得李小冇update你都知 ?? 我想佢地今年就算會update , 都一定會係11/12月打後既事 , 因為而家正正忙於家教新一屆選舉 , 學校上上下下既人 , 相信都忙到不得了 ... 其實又點知我地BK 媽咪心急想睇 , 相信成間學校既家長 , 個個都好想知 , 幾時會UPDATE ! 耐心地再等一下吧 !

醒目開學勳章

原帖由 家熹媽咪 於 08-10-25 02:22 發表
ycdy :

哈 ~ 咁犀利 , 成個天水圍既小學得李小冇update你都知 ?? 我想佢地今年就算會update , 都一定會係11/12月打後既事 , 因為而家正正忙於家教新一屆選舉 , 學校上上下下既人 , 相信都忙到不得了 ...  ...

雖然11月份家教會選舉, 但之前成個暑假都唔搵人update d 相, 睇黎唔係一個好籍口wor!

醒目開學勳章

後話:

家熹媽咪,

您今年有無參選?  您參選我實投您一票。

上次家長日
阿女班主任話
學校宜家攪緊 intranet 內聯網
所有我想
學校係有做野
不過係做緊新野
舊野梗係唔做啦

原帖由 wawaliluk 於 08-10-25 09:19 發表

雖然11月份家教會選舉, 但之前成個暑假都唔搵人update d 相, 睇黎唔係一個好籍口wor!

wawaliluk:

哈 ~ 始終都係學校事 , 我地做家長既 , 發表完意見就算喇 ! 提就提過 , 最後點去安排 , 真係睇佢地做化 ! 話唔定到時會有個耳目一新既新校網呢 ? <---- 呢個係我自己妄想出嚟既 !

原帖由 wawaliluk 於 08-10-25 09:23 發表
後話:

家熹媽咪,

您今年有無參選?  您參選我實投您一票。

多謝你支持先 , 本來都有諗過吓既 , 但係 ... 自己知自己事 , 我自問自己絕對唔係一個好既人選 , 今屆侯選佳麗都好強 , 不如大家都大力支持一下 , 希望嚟緊新一屆既執委幫倒我地好過啦 !

醒目開學勳章

原帖由 家熹媽咪 於 08-10-27 17:50 發表

多謝你支持先 , 本來都有諗過吓既 , 但係 ... 自己知自己事 , 我自問自己絕對唔係一個好既人選 , 今屆侯選佳麗都好強 , 不如大家都大力支持一下 , 希望嚟緊新一屆既執委幫倒我地好過啦 ! ...

真係淨點解佳麗炸?  我想睇健美先生wor!

醒目開學勳章

原帖由 家熹媽咪 於 08-10-27 17:46 發表

wawaliluk:

哈 ~ 始終都係學校事 , 我地做家長既 , 發表完意見就算喇 ! 提就提過 , 最後點去安排 , 真係睇佢地做化 ! 話唔定到時會有個耳目一新既新校網呢 ?  ...

幾時? 希望有得睇果時, 唔係睇阿仔嘅畢業相。

相信今年你有機會見到健美先生!!不過要記得那天回學校投票!!
原帖由 wawaliluk 於 08-10-29 17:56 發表

原帖由 wawaliluk 於 08-10-29 17:56 發表

健美先生 , 哈哈 ~ 聽講好似有位爸爸 , 健唔健美我就唔記得喇 ! 咁你記得星期六返去睇喇!

醒目開學勳章

原帖由 家熹媽咪 於 08-10-29 23:10 發表

健美先生 , 哈哈 ~ 聽講好似有位爸爸 , 健唔健美我就唔記得喇 ! 咁你記得星期六返去睇喇!

唔係好明? 今星期六點解要去學校選?

因第一屆及第二屆都是六位家長代表, 而今年又是淨得六位候選人, 根據推論, 如家長代表不變, 應是全部自動當選, 那我們回校做什麼?  

是否做戲做全套?

醒目開學勳章

回覆 # 的文章

sorry, 應該係11月8日(下星期六), 自己唔記野放流料。

原帖由 wawaliluk 於 08-10-30 09:28 發表

唔係好明? 今星期六點解要去學校選?

因第一屆及第二屆都是六位家長代表, 而今年又是淨得六位候選人, 根據推論, 如家長代表不變, 應是全部自動當選, 那我們回校做什麼?  

是否做戲做全套? ...

你又收流料喇 ! 點止6個入票呀 ? 你喺邊樹收風 ??

醒目開學勳章

原帖由 家熹媽咪 於 08-10-30 21:06 發表

你又收流料喇 ! 點止6個入票呀 ? 你喺邊樹收風 ??

你唔好怪我, 係學校網頁介紹d佳麗及健美先生, 總共得6件, 要怪就怪學校

30/10/2008  

第三屆家長教師會常務委員會家長委員選舉
候選人資料及政綱
1. 張卜尹
2. 祁天鳳
3. 林惠正
4. 丁逸
5. 屈家輝
6. 王玉梅
‹ 上一主題|下一主題