用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 好有用網站, 對語言,注專及手眼協調都很有幫助 ...
go

好有用網站, 對語言,注專及手眼協調都很有幫助

這個網站是語言治療師介紹比我, 我覺得好有用所以介紹比大家, 而且這個網站有時都會更新, 我仔仔3歲多用了這個網站後語言及認知都有進步, 而且佢現在自己可以用個mouse來選擇那個類型及玩遊戲, 連出去入去都是他自己選擇, 因為裡面有很多類型可選擇又有遊戲, 所以佢宜家就算我上其他網站佢都可以自已用mouse來選擇佢喜歡事物, 就連上網砌圖佢都可以用mouse去控制到, 所以呢個網站真係幫助好大, 大家快啲入去登記成為會員啦是免費

http://crehab.emv.org.hk/

[ 本文章最後由 媽咪保保 於 08-5-28 11:11 編輯 ]

Tks! 媽咪保保, 我會申請成為會員.
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

醒目開學勳章

Yes, Me too

Thank you!  Yesterday applied, today get password.:

我申請了真的很不錯喔!謝謝你的資料!

Thanks a lot. I'll check the link later.

Thanks! I got my password already.

原文章由 joyce_25 於 08-6-9 22:56 發表
Thanks a lot. I'll check the link later.

各位媽咪,

希望可以幫到你哋啦, 我哋一齊努力加油

對啊!一齊加油!!!亞仔鐘意麥當勞。
原文章由 媽咪保保 於 08-6-11 14:59 發表
各位媽咪,

希望可以幫到你哋啦, 我哋一齊努力加油