用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 國際綜藝合家歡2008
go

國際綜藝合家歡2008 [複製鏈接]

"國際綜藝合家歡2008"明天開始售票喇!
除了幫小朋友報讀暑期課程外,不妨帶他們觀賞每年一度的國際綜藝合家歡,他們會很喜歡的!

http://www.hkiac.gov.hk/2008/c_intro.html
   0    0    0    0

Thanks for reminding

Thanks!

今年好西利,魔術一開始五分鐘已經賣左六七行飛囉...........雜耍都要搶咁濟呀.........利害

原文章由 violetching 於 08-5-22 18:04 發表
"國際綜藝合家歡2008"明天開始售票喇!
除了幫小朋友報讀暑期課程外,不妨帶他們觀賞每年一度的國際綜藝合家歡,他們會很喜歡的!

http://www.hkiac.gov.hk/2008/c_intro.html ...

原文章由 Sindy 於 08-5-23 13:35 發表
今年好西利,魔術一開始五分鐘已經賣左六七行飛囉...........雜耍都要搶咁濟呀.........利害

lunch 去買飛,好位都唔係好多啦!
Everything that happens in this world happens at the time God chooses!!
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

原文章由 Sindy 於 08-5-23 13:35 發表

我今朝入cityline都click咗好多次先入到.
我買咗《競舞飛揚》同《魔幻國度》, 希望小朋友鍾意睇啦.

原文章由 webjen 於 08-5-23 16:07 發表

lunch 去買飛,好位都唔係好多啦!

我係排頭位.....個售票員幫我hold完雜耍,跟手hold魔術,已經第六行啦......,快手得好緊要,今年我諗最多人買魔術都未定,早知掉轉個次序,買左魔術先 ,個售票未搞魔術前,仲想搞左workshop先,我叫住佢唔好,唔係第六行都無埋

原文章由 YanYan0116 於 08-5-23 16:25 發表

我今朝入cityline都click咗好多次先入到.
我買咗《競舞飛揚》同《魔幻國度》, 希望小朋友鍾意睇啦.

舊年睇左月亮傳說,唔錯,但今年木蘭好鬼遠....又懶又想慳返d....你呢兩套都應該好好睇

甘難買飛的嗎?????

當然是因為想買到正位同岩時間的表演喇,如果唸住要睇就梗係要盡快買票啦!
不過好多時係會加場,但就要日日"how"實個網頁更新!

原文章由 焯媽媽 於 08-5-24 01:34 發表
甘難買飛的嗎?????

<魔幻國度>係沙田個幾場今日已全售罄,我唯有買屯門啦,真唔好彩遲左一日去買就搞成咁!

我都係想買沙田既<魔幻國度>,本來打算約friend 一齊去, 但去到揀飛時只剩最尾一行四個位,唯有自己一家去。

估唔到咁爆,只係第二日買飛,下年真係要早D。

原文章由 cricri 於 08-5-24 23:47 發表
我都係想買沙田既,本來打算約friend 一齊去, 但去到揀飛時只剩最尾一行四個位,唯有自己一家去。

估唔到咁爆,只係第二日買飛,下年真係要早D。

開始賣飛既五分鐘內,都已經係第六行囉

原文章由 Sindy 於 08-5-25 00:04 發表

開始賣飛既五分鐘內,都已經係第六行囉

點解今年無左harry哥哥, 我d仔女好鍾意睇, 而且今年d節目好似比往年少左好多!

原文章由 龍馬媽媽 於 08-5-25 00:20 發表

點解今年無左harry哥哥, 我d仔女好鍾意睇, 而且今年d節目好似比往年少左好多!

harry哥哥早兩個月有你有無睇?

我話加左價就真,以往看細場一種票價ga!而家都分兩種。

我想玩《我是小艾菲─奇妙幻影工作坊》ga 好快full 左。

[ 本文章最後由 wensi 於 08-5-25 01:00 編輯 ]

原文章由 龍馬媽媽 於 08-5-25 00:20 發表

係呀,今年慳返唔少,舊年我同個女,都買左千幾蚊,今年加埋仔,都好似唔駛一千........仲係有d都麻麻地想去的..........今年都無左mcdull,仲有d bb都無埋

原文章由 wensi 於 08-5-25 00:54 發表

harry哥哥早兩個月有你有無睇?

我話加左價就真,以往看細場一種票價ga!而家都分兩種。

我想玩《我是小艾菲─奇妙幻影工作坊》ga 好快full 左。

好多野都好快full,由其係工作坊.....今年無左好抵二百蚊一星期果d,唔知係咪d津貼去晒宣傳奧運,今年呢d縮晒水

醒目開學勳章

今年買左6場,真係好搶手,本來有些節目想買貴飛的,但見到貴飛的靚位無晒,貴飛和平飛的位置都差唔得幾多,所以便轉買平飛,慳返d!

原文章由 Sindy 於 08-5-25 02:43 發表

今年都無左mcdull

有mcdull 架, 6/6開售呀
http://www.hksinfonietta.org/chi/concerts/concerts.aspx
‹ 上一主題|下一主題