用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

手足口病 [複製鏈接]

怎樣

0    0    0    0

學校時常都唔公開D情況, 我個仔三月尾發燒, 原來坐我個仔個枱, 全都發燒冇返學, 但學校就冇通報

原文章由 creamymami2007 於 08-5-21 11:37 發表
學校時常都唔公開D情況, 我個仔三月尾發燒, 原來坐我個仔個枱, 全都發燒冇返學, 但學校就冇通報

sorry creamymami, are you all talking about 荊冕堂士德幼稚園?

yes!!! The school always hide the news!!!

一路以來都冇呢間學校既新聞喎!上一次話學校有學生患流感都係誤報既, 學校都有發通告同張貼無線個道歉聲明喎!佢地點算有穩暪呀?你有冇了解清楚事情真相先?

但我的仔仔和同學(3個媽媽)大家都是坐埋一枱的同學都是同一時間發燒, 總共4個小朋友, 其實學校應否通知家長我都不想批評, 可能這些對學校來說是小事, 因此不通報是正常, 可能是我太緊張我的囝囝, 太神經質, 只怪自己工作壓力太大

原文章由 Q.Q 於 5/29/2008 23:50 發表
一路以來都冇呢間學校既新聞喎!上一次話學校有學生患流感都係誤報既, 學校都有發通告同張貼無線個道歉聲明喎!佢地點算有穩暪呀?你有冇了解清楚事情真相先? ...

請問你地講緊邊間幼稚園呢??

原文章由 manfang 於 08-6-13 15:06 發表

各位:
聖公會荊冕堂為基督教辦學團體,並非天主教,其屬下有三間幼稚園,1. 聖公會荊冕堂士德幼稚園位於荃灣/大窩口,2. 聖公會荊冕堂葵涌幼稚園,3. 聖公會荊冕堂青衣幼稚園。

三間位置不同,校長及教職員都大不相同,為免混淆,如果大家有意見請明確指出是那一間幼稚園,以免產生誤會,令家長擔心,唔該曬!

聖公會荊冕堂士德幼稚園 <--------呢個大題係大窩口架吓嗎???!!

原文章由 manfang 於 08-6-13 15:06 發表
http://lbym.lilypie.com/Ch77p8.png http://lb4m.lilypie.com/5deTp8.png

原文章由 ZZKOK 於 08-5-20 23:55 發表
學校D校長及主任真無用,睇到記者都無大方出來回應 。要我哋家長回應,我同意日前   (oksiu)家長回應!我哋接放學見到個主任都惡過校長又罵老師、嬸嬸無D教養、假到不得了。真係吾知主任同校長係吾係天主教徒,如果真 ...

ZZKOK,點解你會走到呢到講嘅,你個女好以係大圍讀喎?

[ 本文章最後由 bobokong 於 08-6-17 12:20 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題