用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 偉思n1定係靈恩n1好
go

偉思n1定係靈恩n1好 [複製鏈接]

如題,請問知唔知道偉思n1定係靈恩n1好d??

偉思已收了小女, 靈恩要七月先考,但偉思要五月底回覆報名, 想請問有無人知道那間好d, 因偉思小女要坐校車去, 靈恩就唔駛。
   0    0    0    0

我朋友個仔讀靈恩, 但佢覺得教d野好淺, 不過一早佢只不過係想個仔去玩下, 千五元一個月, 但本人覺得間校舍唔ok, 偉思就應該ok過靈恩, 但價錢就貴過靈恩, 不過你有冇in過 St. Stephen Chunch.  我會去 st stephen 補名不過 for 2009

謝謝你, 我個女今年9月才兩歲足, 所以Stephen Chunch未去考, 我都係諗住佢今年係偉思或靈恩玩下, 今年年尾才考其他k1, Stephen Chunch, 聖心, 聖士提反, 聖加勒同埋禮賢會都諗住去考, 請問你個小朋友幾大, 唔知第時會唔會做同學仔呢??

謝謝你, 我個女今年9月才兩歲足, 所以Stephen Chunch未去考, 我都係諗住佢今年係偉思或靈恩玩下, 今年年尾才考其他k1, Stephen Chunch, 聖心, 聖士提反, 聖加勒同埋禮賢會都諗住去考, 請問你個小朋友幾大, 唔知第時會唔會做同學仔呢??
‹ 上一主題|下一主題