用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 p3 急問星期三英文黙書範圍
go

p3 急問星期三英文黙書範圍 [複製鏈接]

如上. 大肥兒子實在太粗心了, 而大肥daddy又太放心, 不見了黙書範圍也當無事發生, 真激死我.

請問有沒有人可以說給我知呢? 真的感謝! 是小三的英文黙書範圍. Many thanks.
   0    0    0    0

大肥媽咪 :

唔好意恩 , 今次幫你唔倒 , 呢2日上親網都滾水"陸"腳咁 , 最後你搵唔搵倒人問呀 ??
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

謝謝, 已經打回學校問老師了, 順便問問老師大肥的上堂情況, 多謝你的關心.

原文章由 家熹媽咪 於 08-5-22 00:43 發表
大肥媽咪 :

唔好意恩 , 今次幫你唔倒 , 呢2日上親網都滾水"陸"腳咁 , 最後你搵唔搵倒人問呀 ??

原文章由 大肥媽咪 於 08-5-22 21:09 發表
謝謝, 已經打回學校問老師了, 順便問問老師大肥的上堂情況, 多謝你的關心.

大肥媽 :

做咩唔叫阿仔問d同學仔拎電話 , 咁下次就唔駛攪倒你嘛 , 上次家熹唔見咗張默書範圍 , 我叫佢自己打比佢d同學問 , 不過咁啱佢個同學仔又唔知 , 所以我見侷住上網問 ! 我同佢講咗 , 叫佢拎多幾個電話 返嚟 , 下次問唔倒A同學 , 就問B同學啦 ! 哈 ~~~
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲
‹ 上一主題|下一主題