用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 游泳背心一問
go

游泳背心一問 [複製鏈接]

囝囝初學游水,因為我要返工,一向由工人姐姐帶佢上堂,前日工人姐姐話教練叫最好幫囝囝買件背心,想請問大家是否有特別的背心可幫初學小朋友,例如浮水等,如果有,請問有冇好介紹?
   0    0    0    0

如果係保暖用嘅就要買件貼身啲(around $100-$180),如果係浮嘅就用浮腰($35-$50),經濟好用,我小朋友都用緊,再唔明可以pm我

回覆 #2 hinhinmami 的文章

hi hinhinmami

TYR 都唔錯架...佢間野係九龍灣工業區...
地址我就唔係好記得...
有需要我可以再PM比妳...
因為我要搵搵間野張咭片先記得...

回覆 #3 hinhinmami 的文章

A Japanese brand "Goma" is very good in quality.

原文章由 mrs_lam523 於 08-5-12 22:02 發表

Mrs. Lam523,
Please also pm me the address, thanks.

我去過,教練帶我去
d間要有vip card 先平, 好似有40%off
我同仔仔買左件TYR保暖衣 vip價$180, 好平
正價就$300+
都同外面差不多
不過都比出面多d choice 同齊碼

原文章由 mrs_lam523 於 08-5-12 22:02 發表

背心有d有一條條浮條安在背心內, 但價錢貴d, 唔係度度都搵得到, 我試過去雲灣仔同尖沙咀都搵唔到. 我建議你問一問教練想要佢買背心有乜用, 然後再去買啱果幾款. 背心唔太保暖的, 要保暖要買有短袖果幾隻. 長袖就唔建議啦除非好凍啦, 因為阻住雙手動. 去有潛水工具賣的會多d選擇, 灣仔有幾間.

原文章由 lucida 於 08-5-13 09:27 發表
A Japanese brand "Goma" is very good in quality.

Hi lucida,

Would you let me know where can I buy it?  Thanks!
‹ 上一主題|下一主題