用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 可唔可以整一版講嬰兒護理?
go

可唔可以整一版講嬰兒護理? [複製鏈接]

有時有 d 問題都唔知去邊版問好... 好似我想傾下bb 開始流口水, 訓低就攪到後尾枕同張床單濕晒, 想問下有咩辨法唔駛攪到咁污糟, 諗到都唔知 post去邊好, 陣間唯有去"嬰兒用品"度問....

不過我覺得同"嬰兒用品" 冇乜關係, 又唔係 "產前產後", 因為我只係想交流湊bb心得咋...
   0    0    0    0

冬日勳章 熱血金章

我們有一版叫做嬰兒醫護:

http://forum.baby-kingdom.com/forumdisplay.php?fid=11

原文章由 bosch 於 08-5-12 14:15 發表
有時有 d 問題都唔知去邊版問好... 好似我想傾下bb 開始流口水, 訓低就攪到後尾枕同張床單濕晒, 想問下有咩辨法唔駛攪到咁污糟, 諗到都唔知 post去邊好, 陣間唯有去"嬰兒用品"度問....

不過我覺得同"嬰兒用品" 冇 ...

原文章由 大臣 於 08-5-12 17:24 發表
我們有一版叫做嬰兒醫護:

http://forum.baby-kingdom.com/forumdisplay.php?fid=11

我有時都去果度問, 不過覺得"醫護"好似係講緊 d bb健康問題為主之麻. anyway,  thanks.

[ 本文章最後由 bosch 於 08-5-13 01:58 編輯 ]

超級版主

討論區名稱,只係一個大概的意思,你張貼在有關嬰兒的討論區已可以,但別要跨版重複張貼
‹ 上一主題|下一主題