用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 自組playgroup~~港灣豪庭
go

自組playgroup~~港灣豪庭 [複製鏈接]

亞女而家15個月大,上過其他playgroup,始終覺得Qedu playgroup好,想再組班,夠10位小朋友就ok架喇,預計6份開始,有興趣請pm我留名、小朋友名、幾大、電話、email!thx!

1.
地點大角咀福利街港灣豪庭會所舞蹈室
2.
每班人數:8-10位小朋友(12mths以上)
3. 時間: 星期日(10:00am~11:00am)
4.
費用: $100/每堂 (包括導師費、茶點及材料費,共12 )

Qedu樂學課程特色:
1.
中心目標 - 培養禮貌、規矩、情緒控制、社交溝通、獨立自理能力及語言認知(中英文)等。
2.
本中心提供中英文語言教學(由家長決定)3.個別為每一組編制合適該年齡之課程,以切合每個成長階段的需要及滿足慾。
4.
每堂編制不同學習遊戲及活動,促進感覺統合、大小肌肉、手眼協調等發展其潛能。
5.
透過音樂、遊戲及各種各樣的物料、顏色讓小朋友探索這世界,並啟發小朋友的創作力及幻想力。
6.
透過故事分享、角式扮演、繪畫、音樂、不同的手工藝及美術創作,以及作品分享,讓孩子從小培養美術及創作的樂趣並懂得欣賞自己及身邊的人與物。

有興趣請pm我留名、小朋友名、幾大、電話、email!thx!
   0    0    0    0

請問要幾大bb可以上???我都係住大角咀架,好有興趣呀!

我囡囡15個月大,其他小朋友就介乎14-18個月,你位小朋友幾大呀?爭得1個位咋!

原文章由 ophe1013 於 08-5-8 21:51 發表
請問要幾大bb可以上???我都係住大角咀架,好有興趣呀!

Dear Winglink

can you pls pm the tel # of Qedu playground to me, I wanto to check their details. thanks

原文章由 winglink 於 08-5-8 18:03 發表
亞女而家15個月大,上過其他playgroup,始終覺得Qedu playgroup好,想再組班,夠10位小朋友就ok架喇,預計6份開始,有興趣請pm我留名、小朋友名、幾大、電話、email!thx!

1. 地點 – 大角咀福利街港灣豪庭會所舞蹈室
2. 每班人 ...

vwfw,
pls check pm!

原文章由 vwfw 於 08-5-9 23:33 發表
Dear Winglink

can you pls pm the tel # of Qedu playground to me, I wanto to check their details. thanks

Dear Winglink,

Can you PM me Qedu's contact details as well?

I'm interested to form a playgroup that nearby my home too.

Thanks

TY2004,
你想要details d既info.,可以直接聯略佢地,我pm左電話畀你,請check!

原文章由 TY2004 於 08-5-10 17:09 發表
Dear Winglink,

Can you PM me Qedu's contact details as well?

I'm interested to form a playgroup that nearby my home too.

Thanks

原文章由 winglink 於 08-5-8 18:03 發表

1. 地點 – 大角咀福利街港灣豪庭會所舞蹈室
2. 每班人 ...

我都有興趣, 不過我個女只有10個月, 可否send info. 給自己問下, thank you.

我住在mhv, 可否e-mail一些資料俾我.
[email protected]
我個女而家19個月大, 而家都返緊playgroup, 所以想睇下有無得試堂.

我都有興趣呀!! 不過我個囝囝22個月啦!!
可唔可以E-MAIL D資料或網址我呀?
thanks!!

我都有興趣呀!!
可唔可以E-MAIL D資料或網址我呀?

可否PM資料給我,謝謝

interest!

can you email me the info?

my bb is 11 old now

唔知會唔會太遲呢?
我小朋友10個月, JOIN埋得嘛?
可否PM個電話比我, 等我問下詳情呢?
唔該晒

我打電話去問過, 佢話最近2個月 full晒, 上課地點要我地找的, 請問有冇 mami 會開班, 我想 join, 我囡囡 e+係10個月.
2個月後 (8月), 即剛1年歲.

check 番以上留言, 我地都有幾個 10個月bb mami here, 我地可唔可以組班.

原文章由 小魔 於 08-6-11 08:48 發表
唔知會唔會太遲呢?
我小朋友10個月, JOIN埋得嘛?
可否PM個電話比我, 等我問下詳情呢?
唔該晒

Hi winglink,

I also live in MHV, but my son is only 10-mth's old.  Would you please PM me the details so that I may arrange playgroup with other moms later.  Many many thanks!!!

可否pm我Qedu 的電話? thanks!

嘩, 原來咁多mami&bb都住喺MHV, 我們可以多D交流
‹ 上一主題|下一主題