用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 6yrs 想學游水,紅磡,請介紹
go

6yrs 想學游水,紅磡,請介紹 [複製鏈接]

醒目開學勳章

如題。請介紹,小組形式,請介紹,thanks!
   0    0    0    0

我個仔之前跟南華會學過....10堂已可以游到蛙式.....
但南華會就貴小小.....上年就揾那教練私人教...可以自己安排....就地點同時間; 但暑假就Full D....話晒都係教練, 質素唔太差.....

另外,1 group 人學唔係唔好...但係較難學得好;那些大泳會多數請Summary part-time...救生員教暑期班....主要教練就教泳隊; 睇你想小朋友學識游水定學正统泳術....otherwise, I recommend 跟私人教練 1: 1 or 1:2
如小組2-3人學就較容易學識...(最好幾個小朋友的程度差唔多...否則"Tall"慢整體進度....

有需要PM我, send個電話你自己問佢... 唔好話我介紹....可能會收貴D

原文章由 yiumun 於 08-5-6 10:01 發表
你可以去搵返個大游泳會...最返賣電視廣告果間好似幾好咁喎(唔記得左叫咩名添)...
kit 一聲, 笑多D啦! 香港人!!
‹ 上一主題|下一主題