用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 fanny's workshop seminar on St Cat
go

fanny's workshop seminar on St Cat [複製鏈接]

請問之前fanny's workshop係咪有比st cat家長既seminar?係咪講如果想入好既小學,應該參加咩課外活動架?請問有無人知道可以話我知?謝謝!
   0    0    0    0

sa2005,

我上年有去過聽fanny's workshop架講座,不過佢地架follow up比較差,我都無join到佢架活動.
Fanny有講過要參加d課外活動有証書攞架,可以增加入名校架機會,上年佢就推薦圍棋班咯.
其實佢有好多時段都有講座,你可以call下睇幾時有?

原文章由 sa2005 於 08-5-1 13:42 發表
請問之前fanny's workshop係咪有比st cat家長既seminar?係咪講如果想入好既小學,應該參加咩課外活動架?請問有無人知道可以話我知?謝謝!

回覆 #2 fyeung 的文章

fyeung, 唔該哂。其實我call咗佢哋幾次,仲上過去workshop,我想睇ptg班,不過都無人得閒理我。有証書攞既活動,明白哂,唔該。圍棋班....會唔會因為fanny係全港唔知咩圍棋班既聯絡人?!不過,圍棋都幾有趣,唔該你先。
‹ 上一主題|下一主題