用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 致 sandy234t
go

致 sandy234t [複製鏈接]

荃官每年收唔收,收幾多就無公報,但舊年放榜日就係人都可以入去擺低資料伸請,你唔清楚就唔好亂講,個個TOPIC 都走入去亂講一番。一時又話荃灣大把英中。舊年荃灣3間英中,荃官同可風收後補生表,何傳耀門口貼佐紙無後補位。呢D唔係亂講既。
小朋友,要玩就介紹你去高登網玩,邊好好玩,唔好呢度亂車一通,呢度有部份家長真係好需要有用既資料參考,你亂咁講隨時害到人。
望你自重
   0    0    0    0

原文章由 judywan 於 08-4-29 18:37 發表
荃官每年收唔收,收幾多就無公報,但舊年放榜日就係人都可以入去擺低資料伸請,你唔清楚就唔好亂講,個個TOPIC 都走入去亂講一番。一時又話荃灣大把英中。舊年荃灣3間英中,荃官同可風收後補生表,何傳耀門口貼佐紙無後補位。呢D ...

荃官舊年有家長可以入去...........擺低資料???擺低資料咋!

你去皇仁擺低資料都可以呀!係唔係代表可以讀皇仁?

你同家長講!咁清楚荃灣!咁今年和舊年英中位比較,多咗定係少咗!你又唔答!

[ 本文章最後由 sandy234t 於 08-4-29 18:48 編輯 ]

自重那位家長應該係你多d喎!

原文章由 sandy234t 於 08-4-29 18:47 發表

荃官舊年有家長可以入去...........擺低資料???擺低資料咋!

你去皇仁擺低資料都可以呀!係唔係代表可以讀皇仁?

你咁清楚荃灣今年和舊年英中位比較,多咗定係少咗!你又唔答! ...

你要玩,除呢個網既工作人員,無人可以阻止到你,甚至就算CUT你個 ACCOUNT,一樣可以改過個名上再玩過。
你唔識自重,咁你繼續啦,呢度好多家長睇緊你點樣玩。。。。。。。

你同家長講!咁清楚荃灣!咁今年和舊年英中位比較,多咗定係少咗!你答啦!今年同舊年比???今年升中人數唔同?錯葵青區英中位又唔同?點同舊年比?吓吓鼓勵band1家長第二志願填band2中文中學?成日講舊年資料?人家講今年唔同舊年!你稱呼人小朋友唔好玩嘢?自重?一番恐嚇說話?人家講官位如果家長唔係公務員或來自官立小學咁就浪費子彈,因為冇咗叩門!你就話舊年有家長入去.................放低資料!睇唔清楚重以為好易入讀!自重果位應該係你多d! 你唔識自重,咁你繼續啦,呢度好多家長睇緊你點樣玩。。。。。。。又其係我吖!

[ 本文章最後由 sandy234t 於 08-4-29 19:10 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題