用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 金巴倫迦南interview
go

金巴倫迦南interview [複製鏈接]

有冇bb星期六去咗金巴倫迦南interview, 大家分享吓呀?
   0    0    0    0

回覆 #1 vivilamma 的文章

你不用擔心,因為好容易,只是見小朋友,不用見家長。

加油。

原文章由 vivilamma 於 08-4-28 14:03 發表
有冇bb星期六去咗金巴倫迦南interview, 大家分享吓呀?

hi vivilamma,

首先係校長介紹吓學校, 所以你最好叫多個人幫你, 如daddy/婆婆..., 咁你就可以入去聽校長講解喇, 而bb就係出面玩住先.  我上次in既時候, 見有幾個bb都跟埋入去聽, 但因為bb坐唔定, 有d就係到喊......咁就會影響到你聽校長既講解......mouth:" />

介紹完之後就等入房interview喇.
一對一
上次我個仔in既時候(18m), 老師見佢玩緊檯上既車仔, 咁就問佢呢d係乜, 咁我個仔都識答, 之後我個仔見到本書, 佢地一齊睇, 期間老師又問佢, 呢隻係咩動物, 但佢唔識答, 只係識得指比老師睇邊個係a, b, c, d....., 之後老師比lego佢疊, 但佢疊左幾吓就話要返本書, 咁老師都比佢睇.  最後就比左個公仔佢, ,叫佢指出眼 耳口鼻...

就係咁就in完我個仔喇mouth:" />
然後就問我, 平時bb既日常生活

你唔洗擔心架, 老師depends on你bb幾大而問架

[ 本文章最後由 gie_angie 於 08-4-29 15:36 編輯 ]
‹ 上一主題|下一主題