用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 東華三院高德根紀念幼稚園 要訂幾多套校服好呢?
go

要訂幾多套校服好呢? [複製鏈接]

星期六註冊時要訂埋校服, 唔知要訂幾多套呀?
有冇媽媽可以畀d意見我呀?

書包一個,
風褸一件,
運動服?
校服?
   0    0    0    0

醒目開學勳章

HI!BBON,

歡迎你加入,

我個女讀緊k2全日班,就只係書包一個,風褸一件,運動服1套,校服1套,因為一星期只係1,3,5著校服,2.4著運動服,每日洗校服既.

原文章由 BBron 於 08-4-28 13:53 發表
星期六註冊時要訂埋校服, 唔知要訂幾多套呀?
有冇媽媽可以畀d意見我呀?

書包一個,
風褸一件,
運動服?
校服?

[ 本文章最後由 jamieconnie 於 08-4-28 21:22 編輯 ]

你好呀, 我個囡會係九月讀K1全日班呀!
到時有乜唔明,請多多指教!

校服1套就夠? 怕唔怕有意外,洗唔切呀?
原文章由 jamieconnie 於 08-4-28 16:47 發表
HI!BBON,

歡迎你加入,

我個女讀緊k2全日班,就只係書包一個,風褸一件,運動服1套,校服1套,因為一星期只係1,3,5著校服,2.4著運動服,每日洗校服既.

醒目開學勳章

好呀,如果有想知就問下我啦,知既我一定會答你,

另校服又好小洗唔切喎,如果你驚就買多套運動衫,因為較厚,驚有時乾唔切,裙就唔會啦因為佢薄

原文章由 BBron 於 08-5-2 17:12 發表
你好呀, 我個囡會係九月讀K1全日班呀!
到時有乜唔明,請多多指教!

校服1套就夠? 怕唔怕有意外,洗唔切呀?

hi  各位:

我仔仔原讀該校k1, 因搬屋轉校, 現平讓(全套冬夏季校服, 跆拳道服, 體操服)

有意請pm

BBron,

Hihi, my boy is in K1 Whole day class.

I buy 1 set for PE cloth and 2 set for Uniform.

ron change to whole day already?

多謝各位意見! 我再同老公商量先!

你好呀Yannass !
係呀, 我個女轉到全日啦! 你個仔叫乜名呀? 我個囡叫詠渢!
原文章由 Yannass 於 08-5-7 11:21 發表
BBron,

Hihi, my boy is in K1 Whole day class.

I buy 1 set for PE cloth and 2 set for Uniform.

ron change to whole day already?

‹ 上一主題|下一主題