用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 日文/普通話/法文/西班牙文/德文/英文 暑期班~ ...
go

日文/普通話/法文/西班牙文/德文/英文 暑期班~

各位bk媽媽~~仔仔囡囡0既summer 有著落未呀~~~

update~~~course information比大家參考下~~~~

新班:
普通話班
-日期: 15/7 to 7/8 逢星期2&4  
-時間: 1:30pm-3:00pm
-對象: for 5-8歲小朋友
-價錢: $960/8堂 每堂1.5個鐘

日文班
-日期: 17/7 to 12/8 逢2&4
-時間: 1:30pm-3:00pm
-對象: for 5-8歲小朋友
-價錢: $960/8堂 每堂1.5個鐘

仲有其他語言0既班~~
e.g english, spanish, german, french, korean~
$1560/8堂 每堂1.5個鐘~~~~~
later 再update~
有問題/要center0既 contact 都可以pm我~

--------------------------------------------

繼續update下學校最近開左新0既暑期班, 大家參考下啦:

以下3班會係7月開~
1. 西班牙文 14/7-7/8
星期1&4 下午2:00-3:30 上堂
for 5-8歲~

2. 日文  15/7
星期2&4 下午4:45-6:15上堂
for 7-9歲~

3.德文班 7月中
詳情未知....要打去問下
for9-12歲~

好啦~~~~~有咩pm我~

[ 本文章最後由 wisdom333 於 08-7-7 17:32 編輯 ]

Summer Course

請問有冇暑期日文班和法文班介紹呢?Thank You very much!

有啊,因為係語言中心,比較專門,佢地有日文、普通話、法文、德文、西班牙文、英文、韓文……

詳情pm你

要幾多歲先學得架???

can u pls also pm me thanks a lot...

原文章由 wisdom333 於 08-4-30 14:50 發表
有啊,因為係語言中心,比較專門,佢地有日文、普通話、法文、德文、西班牙文、英文、韓文……

詳情pm你

Could you pls pm me the details, thanks

summer course

Would you please pm me?

Thanks  a lot!

ggsskk

我仔仔係6歲開始學。

不過應該好似3歲以上就ok。因為唔係淨係玩玩下,真係會學到野,所以太細個未必合適~

我都想知詳情,

Please PM me. Thank You.

Pls give me some information,thank you

Could you pls pm me the details, thanks

原文章由 wisdom333 於 08-4-26 17:23 發表
之前好多bk 媽媽問過仔仔學日文既學校資料,我見學校岩岩出左今年既summer course課程,各有興趣比仔仔囡囡學language既媽咪可以當reference參考一下~

日文 or 普通話course  -$960/12小時/8堂 (1.5hr一堂~)
$1560 -英 ...

Hi,

Please kindly PM the info. to me, thanks !

原文章由 wisdom333 於 08-5-16 17:36 發表
我仔仔係6歲開始學。

不過應該好似3歲以上就ok。因為唔係淨係玩玩下,真係會學到野,所以太細個未必合適~

Dear Wisdom333,

Could you please pm to me about the information in learning summer Japanese course?

regards,
Xkma

Pls pm to me,thanks

可否PM我有關資料呀!! 唔該哂......

Brianamama

Would you pls PM to me also. many thanks

原文章由 wisdom333 於 08-4-26 17:23 發表
之前好多bk 媽媽問過仔仔學日文既學校資料,我見學校岩岩出左今年既summer course課程,各有興趣比仔仔囡囡學language既媽咪可以當reference參考一下~

日文 or 普通話course  -$960/12小時/8堂 (1.5hr一堂~)

Hi,

我都想要啲資料, 可否pm我.

日文/普通話/法文/西班牙文/德文/英文 暑期班~

i am interested
please pm the informations to me

Thankyou