用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 天水圍鄧兆棠中學
go

天水圍鄧兆棠中學 [複製鏈接]

可否提供鄧中的資料,如banding,校風等,最近收到該校簡介說校內有分精英班,是否精英班各科英語教?
   0    0    0    0

請問有冇人可解答?

原文章由 sdbma 於 08-4-26 16:38 發表
可否提供鄧中的資料,如banding,校風等,最近收到該校簡介說校內有分精英班,是否精英班各科英語教?

回覆 #2 sdbma 的文章

鄧中 天水圍算是不錯的中中,呀囡隔離讀小學,返學放學見學生都幾乖,無通街講粗口同食煙,行遠左就唔知啦,聽老師講鄧中係一間升值的中學,現在估計Band 2頭,如果Banding的話係不錯的選擇。希望可以幫到你

cindymummum,thank you,我有聽聞鄧中升值,原來只是band2

原文章由 cindymummum 於 08-4-29 13:57 發表
鄧中 天水圍算是不錯的中中,呀囡隔離讀小學,返學放學見學生都幾乖,無通街講粗口同食煙,行遠左就唔知啦,聽老師講鄧中係一間升值的中學,現在估計Band 2頭,如果Banding的話係不錯的選擇。希望可以幫到 ...

原文章由 sdbma 於 08-4-29 14:18 發表
cindymummum,thank you,我有聽聞鄧中升值,原來只是band2

天水圍鄧兆棠中學

sdbma家長你第一句都問是否精英班各科英語教啦!係band1就唔屎分英語班啦!明知故問啫
‹ 上一主題|下一主題