用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 親子遊學團
go

親子遊學團 [複製鏈接]

有無介紹呀?
   0    0    0    0

我也想知, 小朋友6歲.

summer
Yes,
1) www.studytour.com, tel 27356668
2) www.ef.com/school tel: 21112388
3)www.wingontravel.com tel 21219282
4) www.hongthai.com tel: 2108 8880
hope can help you, call them ask for details..
日前曾聯絡ef取資料, 據知ef會在4月28日起調整價格, 但如果登記ef本週六, 日的遊學講座, 則可享有原收費及折扣.

原文章由 NLai 於 08-4-26 00:33 發表
summer
Yes,
1) www.studytour.com, tel 27356668
2) www.ef.com/school tel: 21112388
3)www.wingontravel.com tel 21219282
4) www.hongthai.com tel: 2108 8880
hope can help you, call them ask for details..
...

大人和小朋友一齊嗎? 好似通常 for 小朋友 only, 仲要係大個 D ga wor!

日前因計劃替女兒報名參加暑假遊學團, 所以做了一些資料搜集. 如果要親子團, 我見東瀛遊有一個四天廣東陽西親子體驗營, 主要是到陽西梅縣探訪學校, 送書行動及農村家訪. 但好像小朋友要8歲以上.

請問可唔可以提供呢個體驗營的資料呢?唔該!
原文章由 Chau444 於 08-4-26 10:12 發表
日前因計劃替女兒報名參加暑假遊學團, 所以做了一些資料搜集. 如果要親子團, 我見東瀛遊有一個四天廣東陽西親子體驗營, 主要是到陽西梅縣探訪學校, 送書行動及農村家訪. 但好像小朋友要8歲以上. ...
老公+仔女=我的全部

東瀛遊web-site :
www.egltours.com

找到一間:
http://holiday.lifeabc.com/content/blogsection/3/10/lang,traditional_chinese/

有沒有人參加過?

原文章由 yeeyee 於 08-4-28 11:42 發表
找到一間:
http://holiday.lifeabc.com/content/blogsection/3/10/lang,traditional_chinese/

有沒有人參加過?

內容好似幾好, 我都想知多d

我打算和我8 歲兒子去加拿大英語親子團,早上各自上英語課,下午及假日會遊覽景點,(包括尼加拉瓜大瀑

我打算和我8 歲兒子去加拿大英語親子團,早上各自上英語課,下午及假日會遊覽景點,(包括尼加拉瓜大瀑)

www.lexisacademy.com

原文章由 Lucasflh 於 08-4-29 14:38 發表
我打算和我8 歲兒子去加拿大英語親子團,早上各自上英語課,下午及假日會遊覽景點,(包括尼加拉瓜大瀑)

www.lexisacademy.com

請問有冇澳洲o既遊學團呀??

‹ 上一主題|下一主題