用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有冇人用過disney magic english ...
go

有冇人用過disney magic english [複製鏈接]

係咪for2歲以上小朋友?我見台灣有得成set買(書連碟),但香港我只見過dvd(散買),有冇媽咪用過?可唔可以俾d意見?thx~
   0    0    0    0

I have books with VCDs, they are not bad for toddler.

原文章由 maggieymh 於 08-4-18 13:34 發表
係咪for2歲以上小朋友?我見台灣有得成set買(書連碟),但香港我只見過dvd(散買),有冇媽咪用過?可唔可以俾d意見?thx~

yau cheung:
介唔介意話我知你喺邊度買嫁?同埋大約幾$? coz我喺香港只係喺書局見過有得買,重要係只有dvd冇書~台灣就見過有書&vcd,but運費好貴呀~
原文章由 Yau_Cheung 於 08-4-19 17:50 發表
I have books with VCDs, they are not bad for toddler.

我都想知香港係那處買到DVD,無書都OK,DVD散買幾錢一隻?唔該!或者有無人出讓?

小圓圓:
我喺大眾見過~$15x一隻~
如果你買左,可唔可以上嚟講番俾我聽好唔好用呀~coz我想全set買哂呀~thx~
原文章由 小圓圓 於 08-4-19 23:42 發表
我都想知香港係那處買到DVD,無書都OK,DVD散買幾錢一隻?唔該!或者有無人出讓?

[ 本文章最後由 maggieymh 於 08-4-21 23:45 編輯 ]

我都想知 !

我都好想知道啊 ! 我都只在香港見過只有dvd !

magic english 我用過, 但我打算訂 迪士尼 美語在淘寶

your price is ......ha ha ha
‹ 上一主題|下一主題