用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

大家好! [複製鏈接]

大家好!
很久沒上來了,因為忘記了密碼及電腦壞了,所以過了那麼久才上來.
最近大家都好嗎?
   0    0    0    0
:pint: :hammer: :sm: :wave: :lalala: :mrgreen: :chair: :fighting1: :ranting: :tongue: :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :party: :verycold:

你好, 真係好耐無上來了.
我地班小學家長都好靜, 好少上來bk.

原文章由 sanlocama 於 08-4-17 18:23 發表
大家好!
很久沒上來了,因為忘記了密碼及電腦壞了,所以過了那麼久才上來.
最近大家都好嗎?

最近仔仔做功課做到12點幾

最近連續兩天有7樣功課,佢已經一回家就開始做,做到12點幾,今天比較好有3樣,但唔知佢會拖拉到幾點鐘
:pint: :hammer: :sm: :wave: :lalala: :mrgreen: :chair: :fighting1: :ranting: :tongue: :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :party: :verycold:

幾年級呀? 我以為我個女慢, 點知你那個都要做到12點幾.

原文章由 sanlocama 於 08-4-23 19:11 發表
最近連續兩天有7樣功課,佢已經一回家就開始做,做到12點幾,今天比較好有3樣,但唔知佢會拖拉到幾點鐘
‹ 上一主題|下一主題