用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 粵南信義會腓力堂愛鄰幼兒園
go

粵南信義會腓力堂愛鄰幼兒園 [複製鏈接]

醒目開學勳章

有無媽咪既小朋友讀緊呢間學校or即將會讀呀??
一齊黎傾下計啦...我女女今年9月會入讀k1呀
   0    0    0    0

我個女讀緊沙田嗰間呀 啲老師真係好有愛心, 我個女之前讀國際幼兒園, 喊足三個月, 結果我哥叫我轉呢間, 第一日返學就唔喊啦  佢仲話老師好鐘意佢, 好開心喎  我奶奶都話佢都好鐘意呢間幼兒園呀

醒目開學勳章

原文章由 星人mama 於 08-4-16 11:08 發表
我個女讀緊沙田嗰間呀 啲老師真係好有愛心, 我個女之前讀國際幼兒園, 喊足三個月, 結果我哥叫我轉呢間, 第一日返學就唔喊啦  佢仲話老師好鐘意佢, 好開心喎  我奶奶都話佢都好鐘意呢間幼兒 ...

係呀...你女女讀咩班呀??
本身上年8月份既時候我女女都新入學讀喜樂架
不過個時屋企有事搬走左
所以10月份退左學
今年返去讀k1呀... ...

原文章由 silvia_yu 於 08-4-17 09:04 發表

係呀...你女女讀咩班呀??
本身上年8月份既時候我女女都新入學讀喜樂架
不過個時屋企有事搬走左
所以10月份退左學
今年返去讀k1呀... ...

我女女讀喜樂組架, 出年可能同你女女一班
我本來係佢5個月大時同佢報咗禾輋救世軍, 今年8月份開始返, 留位費都交埋, 而家唯有放棄啦
雖然而家返學遠咗啲, 但只要佢開心, 無所謂啦

醒目開學勳章

原文章由 星人mama 於 08-4-17 11:40 發表

我女女讀喜樂組架, 出年可能同你女女一班
我本來係佢5個月大時同佢報咗禾輋救世軍, 今年8月份開始返, 留位費都交埋, 而家唯有放棄啦
雖然而家返學遠咗啲, 但只要佢開心, 無所謂啦 ...

嘻嘻...咁我地應該9月份一齊讀k1呀~~
你住邊頭架??我之前都住沙田架...而家搬左去屯門呀
‹ 上一主題|下一主題