用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 太子Superkids
樓主: Babysiu
go

太子Superkids [複製鏈接]

原帖由 BBLOVEMAMA 於 10-8-17 16:32 發表
大家好!我曾聽有d家長講superkids教得好,可否pm or 留該校的電話給我,謝謝!

比個電話你都無用, 電話係無人接的, 每年5月接受報名, 你等下年報名啦!

any other places run similiar english class structure

anybody knows any other places or teachers running similiar english class structure, I am interested, phone number, web sites, .. thanks.

yes.  other than superkids, any other good learning centre recommand ?

想問下k2開始要報定 or k3先可以報名呢?因我親友好多年前報過,佢話k2都可以排定先.

想問吓superkids 既 Dictation改正,是要自己用單行紙改正,定在paper 後面改正呢

係要自己用單行紙改正再釘係dictation上面

原帖由 mmak 於 10-5-18 13:16 發表
張申請表, 寫到明... 佢地會挑選 必須是"品學兼優和成績優良既學生"...

D課程都幾深架, 英文太c 根本跟唔上
如果程度唔太夠, 校長都會收, 但降一級...

...

想問吓, 我小朋友在8月安排考插班試(p.4), 當日只有3位考生, 校長話位只得一個, 而我小朋友則程度未夠, 仲話如果日後有位, 會再考慮

我可以點做呢?其實如果有位的話, 校長都可能call另一批申請人面試啦, 仲有無希望呢?

無嘢可以做到, 等消息啦, 不過唔好有期望, 因插班真係好難, 隨緣吧!  
原帖由 五歲仔 於 10-9-9 11:12 發表

想問吓, 我小朋友在8月安排考插班試(p.4), 當日只有3位考生, 校長話位只得一個, 而我小朋友則程度未夠, 仲話如果日後有位, 會再考慮

我可以點做呢?其實如果有位的話, 校長都可能call另一批申請人面試啦, 仲有無希 ...

原帖由 ballball411 於 10-9-9 10:41 發表
係要自己用單行紙改正再釘係dictation上面

唔該晒.....

‹ 上一主題|下一主題