用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 根德園後備有消息未???
go

根德園後備有消息未??? [複製鏈接]

請問有無收到根德園後備嘅消息啞,有無人有經驗,知道幾時有消息及通知??
   0    0    0    0

hv call school , the earlier  is mid of jun as they request the parents  to pay another fee .
i also awaiting la

我仔仔都係 waiting, 雖然已有另一間幼稚園收左佢, 但是我始終都係好想kv收仔仔, 希望有奇蹟啦.

原文章由 chongtingmama 於 08-4-5 14:00 發表
請問有無收到根德園後備嘅消息啞,有無人有經驗,知道幾時有消息及通知??

有個朋友試過8月尾至收到通知, 已經買晒開學用品, 所以最後佢讀咗st cat

原文章由 mimi666 於 08-4-11 14:28 發表
我仔仔都係 waiting, 雖然已有另一間幼稚園收左佢, 但是我始終都係好想kv收仔仔, 希望有奇蹟啦.

mimi666

如你真的很想仔仔讀到根德園,你吾好放棄,keep住寫信機會大d,我 有朋友都係咁,6,7月都有小朋友吾讀,8月亦有小朋友吾讀,到9月一樣有人退學,雖然吾多,但有機會,寫信吧!我希望到時你仔仔會同我囡囡一班
[img]http://www.imagestation.com/picture/sraid225/p5233abcab42a14d0a36e090ffe5201a3/e9121578.jpg[img]

we also awaiting to KV result....butt TL & st Cat are accepted my girl  AM class....ishardly to choice right now unless KV push
the result.......
‹ 上一主題|下一主題