用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇媽咪收到宣幼後備生取錄電話呀????
go

有冇媽咪收到宣幼後備生取錄電話呀???? [複製鏈接]

學校話3月27日-29日通知, 但好似暫時都未見有BK媽咪收到通知. 唔通真係一個位都冇,定係收O左果班都唔上BK呢???如果你係BK媽咪小朋友又巳被取錄的話麻煩上黎講講啦,唔該!!!
   0    0    0    0

您好...
  我都係係等緊..不過真係未收過學校打來...
  唔通真係一個位都無.....

原文章由 BBTWIN 於 08-4-3 10:31 發表
學校話3月27日-29日通知, 但好似暫時都未見有BK媽咪收到通知. 唔通真係一個位都冇,定係收O左果班都唔上BK呢???如果你係BK媽咪小朋友又巳被取錄的話麻煩上黎講講啦,唔該!!! ...

原文章由 Elaine228 於 08-4-3 13:19 發表
您好...
  我都係係等緊..不過真係未收過學校打來...
  唔通真係一個位都無.....

我都係仲未見到有媽咪話收到電話.所以開多過Topic過來等多d媽咪見到.我好勤力溫書,o係07宣幼Topic中見d家長都係冇o甘快收到通知,本來係4月2日call後備生,都要成4月16日先見有家長回應話收到電話取錄.所以我諗機會係一定有o既,睇下多唔多o者.起碼我而家都知道有一位家長巳放棄宣幼位啦.係呢,你有冇寫求位信呢????

我知道有一位媽媽收到 call , 好似仲要係 am tim
佢真好彩 !

原文章由 ru_by 於 08-4-3 16:53 發表
我知道有一位媽媽收到 call , 好似仲要係 am tim
佢真好彩 !

Yes, I saw the message on last few day, accepted her son on AM class.  Very lucky la.

原文章由 ru_by 於 2008-4-3 16:53 發表
佢真好彩 !

知唔知佢有無寫求位信呀??

原文章由 hokerryfan 於 08-4-3 23:12 發表

Yes, I saw the message on last few day, accepted her son on AM class.  Very lucky la.

嘩! 邊個媽咪o甘好彩, 仲要係am class. hokerry fan可唔可以話我知你o係邊度見到呢個lucky mom的message呀?????

I 'm still waiting, too!!
2005/03/01-4.16kg 2005/04/02 -5.44kg 2005/05/14 - 7.47kg 2005/06/07 - 7.95kg, 65.5cm 2005/07/02 - 8.62kg 2005/09/03 - 8.98kg, head - 44cm, height - 72.5cm 2005/12/10 - 10.2kg, 76cm 我叫梓軒,响2005年3日1出世! Welcome to my web page : 駱仔仔之家

原文章由 wmcmandy 於 08-4-4 07:35 發表

知唔知佢有無寫求位信呀??

寫求位信都未必一定會有offer, 我都有寫但我都未有call.
‹ 上一主題|下一主題