用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 08 暑假有無好介紹?
樓主: Radiomama
go

08 暑假有無好介紹? [複製鏈接]

吓, 原來油麻地同尖沙咀嘅課程有唔同o架, 我真係唔知道, 不過如果只係o向尖沙咀先有英語日營, o甘我就join 尖沙咀啦, 不過你知唔知一班有幾多人呀? 同埋係咪報左名都要抽籤決定就有得join o架?

原文章由 Venuscheng 於 08-4-28 12:32 發表

你講的是油麻地ymca還是尖沙咀? 因為係唔同的.
我join過油麻地聖誕日營, 便宜, 好好玩的, 但唔知阿仔學左d嘜? 知道佢好開心. 相信佢係學到野, 只係我唔知姐!

尖沙咀我就參加過英語日營, 也是好好玩, 但話晒係英語 ...

醒目開學勳章

happyfamilybaba, pls PM to me too. thanks.

LongRyan

happyfamilybaba,

你好, 可否pm資料給我, 謝謝!

midco,
Long time no chat喇. Daniel上年join過尖沙咀YMCA summer camp,佢話好好玩, Daniel表姐8歲半喇,年年都join玩咗幾年添.我上星期六啱啱問完話通常五月中開始報名,唔洗抽籤架,係先到先得,你下星期打電話去check下出schedule未啦,有唔同主題/唔同location揀,有d sports camp可以俾Edison試下唔同嘅運動架.

醒目開學勳章

hi danielboy,

想問下你仔仔係咪參加'5日果隻日營呀? 即每日由朝早9點幾至下晝5點幾? 大約幾多錢呀?

Thanks. LongRyan

原文章由 danielboy 於 08-4-30 07:15 發表
midco,
Long time no chat喇. Daniel上年join過尖沙咀YMCA summer camp,佢話好好玩, Daniel表姐8歲半喇,年年都join玩咗幾年添.我上星期六啱啱問完話通常五月中開始報名,唔洗抽籤架,係先到先得,你下星期打電話去check ...

係呀,5日ga,不過由8:30至4:30, exactly 幾多錢,應該around $16XX-$19XX

原文章由 LongRyan 於 08-4-30 10:14 發表
hi danielboy,

想問下你仔仔係咪參加'5日果隻日營呀? 即每日由朝早9點幾至下晝5點幾? 大約幾多錢呀?

Thanks. LongRyan

happyfamilybaba, pls PM to me too. thanks.

Hi Happyfamilybaba,

Could you please pm me the details for the course.

Many thanks

原文章由 happyfamilybaba 於 08-4-18 12:19 發表
hi!please check pm

最近知道原來英文課程是由hku英文系教授編寫,經他多年培訓英文教師及跟進香港英文課程發展所擬定

Hello,

could you pm me the Yau Ma Tai course information? Thanks.

原文章由 happyfamilybaba 於 08-4-18 12:19 發表

最近知道原來英文課程是由hku英文系教授編寫,經他多年培訓英文教師及跟進香港英文課程發展所擬定

I am interest, pls PM to me. Thanks

有無試過nice studio (九龍塘)的summer course?  我想知道老師的質素怎樣? 睇個時間表就好多元化,但課室好細,唔知好唔好?  俾d意見呀!

原文章由 mixmos 於 08-4-12 00:39 發表
2.5 ~ 3.5 歲 的Creative dance 岩唔岩你既小朋友 !?
有興趣 pm 我。

我有興趣呀
[email protected]
Thanks

hi happyfamilybaba,

can u pm me details.

原文章由 happyfamilybaba 於 08-4-30 08:20 發表

happyfamilybaba,

can u pm me details.

Thanks

回覆 #38 christylamlam 的文章

Hi,
Pls pm me, thanks!
Catherine Ho

Dennis

真係好耐冇同你chat 啦, 你去左邊呀? 點解依排o甘少見到你上去EC chat. 真係冇諗過係依個Topic 度見到你, 哈哈哈.

我個friend 話佢上年join o個個係油麻地summer camp, 不過都ok wor, 我上星期已打左電話問佢哋, 到時一出晒資料, 我就會即刻報名, 希望到時有位啦.

原文章由 danielboy 於 08-4-30 07:15 發表
midco,
Long time no chat喇. Daniel上年join過尖沙咀YMCA summer camp,佢話好好玩, Daniel表姐8歲半喇,年年都join玩咗幾年添.我上星期六啱啱問完話通常五月中開始報名,唔洗抽籤架,係先到先得,你下星期打電話去check ...
‹ 上一主題|下一主題