用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 收到信interview..幣傢伙
go

收到信interview..幣傢伙 [複製鏈接]

arm arm今日收到迦密中學封信約3月29日去interview,
但27-30號唔係香港,去左外地旅遊...咁點算ar...都唔知可唔可以改期invterview tim..又會咁arm架,點算好ar
   0    0    0    0

Oh.....:-|

打電話問學校啦.....
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。
但是,有準備不一定能找緊機會,因為....
命運就是這樣的敲門。
要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。
黑暗是可怕的,極難耐的.....
但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

唯有係咁啦..星期一會打去問問..唉,但我諗改期既機會都幾微
原文章由 Ben2003 於 08-3-15 18:12 發表
Oh.....:-|

打電話問學校啦.....

原文章由 Jackie_yz 於 08-3-15 18:15 發表
唯有係咁啦..星期一會打去問問..唉,但我諗改期既機會都幾微

唉, 真係唔好彩, 祝你成功改期啦
GOOD LUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

原文章由 Jackie_yz 於 08-3-15 17:45 發表
arm arm今日收到迦密中學封信約3月29日去interview,
但27-30號唔係香港,去左外地旅遊...咁點算ar...都唔知可唔可以改期invterview tim..又會咁arm架,點算好ar ...

之前沒查過的嗎?

在這兒, 常有家長 告誡 大家小心 不要隨便外遊, 包括今年 暑假 (因不知最終會讀那間學校 (當然, 已選了直資的除外)).

個段時間都仲係復活節假期..都無諗過佢地會係依d時間interview
原文章由 EChing 於 08-3-15 21:48 發表

之前沒查過的嗎?

在這兒, 常有家長 告誡 大家小心 不要隨便外遊, 包括今年 暑假 (因不知最終會讀那間學校 (當然, 已選了直資的除外)).

回覆 #6 Jackie_yz 的文章

三月二十九日已經過左復活節假,迦密25號就要返學.

其實在一月二十八日截止收表後,迦密已經在學校網頁內講左會於三月二十九日面試.

你可以打電話去問問可唔可以改期許(但我諗機會唔大囉).

祝你好運!!!!成功改期!!!

[ 本文章最後由 BennettMami 於 08-3-16 01:25 編輯 ]

如果你打去改期, 對方會唔會覺得你無誠意, 自己諗清楚

睇黎真係唔可以改期interview,白白錯失一個機會tim..只好怪自己太大意了
‹ 上一主題|下一主題