用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 Waiting List的家長
go

Waiting List的家長 [複製鏈接]

各位家長,宣道話如果仲有位剩,會分4個日子通知各家長. 如果大家收到電話, 請上來報料啦.
   0    0    0    0

大家不要氣餒呀!!!!!

原文章由 BBTWIN 於 08-3-14 20:27 發表
各位家長,宣道話如果仲有位剩,會分4個日子通知各家長. 如果大家收到電話, 請上來報料啦.

Thank you for your search.

我係被取錄的媽媽, 因為封信叫我3月20日去交留位費, so 應該最快都喺easter holiday後,至會call 大家ga la!  唔好氣餒呀!

回覆 #1 lieyeemama 的文章

Thank you!

Waiting list的家長們,

如這幾天收到通知,麻煩上來報料,謝謝!!!

有冇人收到通知呀 ?

下星期一先復課,佢地會唔會延遲通知呢?????

今日都仲未有通知丫?

可能收到通知o個d 唔係bk moms 呢

有冇人會打去問下? 其實我琴日around lunch time 打過去, 接電話個小姐話未開始通知, 咁我問多句幾時會開始通知, 佢就話你收到電話就有, 冇就即係唔得, d 語氣麻麻地, 可能太多人打去掛:;pppp:

我諗都係啦 咁多人考只係收百幾個 唯有再等吓啦 我地仲有機會既

We have not received call during these two days, and the deadline of 1st round will be tomorrow 29th.

I'm also waiting the respond.   

我都係等緊電話。咁!你哋有冇先去,收左你哋ge 學校辦理入學手續,再等.....

原文章由 Edgar媽 於 08-3-28 16:13 發表
可能收到通知o個d 唔係bk moms 呢

有冇人會打去問下? 其實我琴日around lunch time 打過去, 接電話個小姐話未開始通知, 咁我問多句幾時會開始通知, 佢就話你收到電話就有, 冇就即係唔得, d 語氣麻麻地, 可能太多人 ...

我睇返06同07年o既post, 有d waiting o既媽咪都話接電話o既小姐語氣好差,所以攪到我都唔敢打去.呢幾日冇電話唔出奇,因為另外一間St. Rose都話等復課先會通知.所以我諗係遲d通知o者.同埋舊年同前年都係一有位佢地就通知後備生,而好似唔係跟日子o架.不過06年可能好多位剩先會o甘快通知,我諗今年就冇可能,因為2005年好多bb出世.

醒目開學勳章

原文章由 BBTWIN 於 08-3-31 09:38 發表

我睇返06同07年o既post, 有d waiting o既媽咪都話接電話o既小姐語氣好差,所以攪到我都唔敢打去.呢幾日冇電話唔出奇,因為另外一間St. Rose都話等復課先會通知.所以我諗係遲d通知o者.同埋舊年同前年都係一有位佢地就通知後 ...

我老公打過喇...
個小姐問番佢, 封信點講呀...... 咁你咪等下囉......

我之前已經係另一間學校比左留位費架啦 而家只係想等如果收就讀

原文章由 pignet88 於 08-3-29 18:14 發表
我都係等緊電話。咁!你哋有冇先去,收左你哋ge 學校辦理入學手續,再等.....

原文章由 mat媽 於 08-3-31 09:57 發表

我老公打過喇...
個小姐問番佢, 封信點講呀...... 咁你咪等下囉......

我唔打都係唔想比人串同聽"悔"氣說話o者.希望係個別事件啦.宣道老師出名有耐性,我都唔想因為負責接電話果個影響老師形象.:;pppp:

真的一個BK家長都沒收到電話嗎?????

原文章由 BBTWIN 於 08-3-31 16:28 發表
真的一個BK家長都沒收到電話嗎?????

我記得我上年都有打過去問, 有的都幾悔氣, 有的都好有禮貌, 我相信是個別事件, 可能有一些老師聽得太多電話, 有小小不耐煩"姐"

我覺得宣道老師好有耐性架
教育王國以外之相冊連結已被刪除
‹ 上一主題|下一主題