用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 宣道幼稚園 宣道幼稚園今日派彩?
go

宣道幼稚園今日派彩? [複製鏈接]

宣道幼稚園今日派彩,各位有乜野結果,如果得就最好.....
   0    0    0    0

原文章由 pignet88 於 08-3-14 12:48 發表
宣道幼稚園今日派彩,各位有乜野結果,如果得就最好.....

just received the letter.....waiting list....

今日有啦咩, 又話15號 寄信?? 今晚返去looklook 先

so excited 9.9second go back to home
but i need waiting until half past five

[ 本文章最後由 tkcgirl 於 08-3-14 15:12 編輯 ]

My kid received waiting list.

no letter. wait one more day

今天14/3已收信了後備生(囝囝),但要留意4個日子,可能會收到電話通知被取錄。

收到信啦!!! 係waiting list, 都好有個希望
希望有機會啦 !!!!

回覆 #8 ICbaby 的文章

Waiting list too.

Who received accept letter? Pls advise.

我對女都係呀, 我諗今日收到信o既都係Waiting list o架啦. 不過其實宣道會唔會好似St. Rose係冇reject letter o架呢????如果只有waiting letter, 我諗往後被取錄o既機會唔大.

I received the letter today...am class

Waiting list mama, don't give up, I hope all of u will be accepted.

原文章由 NatalieMaMa 於 08-3-14 20:50 發表
I received the letter today...am class

Waiting list mama, don't give up, I hope all of u will be accepted.

Congradulations!!我對女只考兩間,兩間都係Waiting list. 最慘就係呢兩間唔係正取生就只有後備生(我睇返以前的post得知).  睇黎我對女都係要讀返我最唔想佢地讀果間啦.

原文章由 BBTWIN 於 08-3-14 20:21 發表
我對女都係呀, 我諗今日收到信o既都係Waiting list o架啦. 不過其實宣道會唔會好似St. Rose係冇reject letter o架呢????如果只有waiting letter, 我諗往後被取錄o既機會唔大. :c ...

唔係掛唔好客我wor無rejected letter?? 真唔真呀 ??

仔仔收咗上午班啞!!!!!

原文章由 ICbaby 於 08-3-14 21:51 發表

唔係掛唔好客我wor無rejected letter?? 真唔真呀 ??

我睇返06年o既post,有個媽咪都有我同樣問題. 另外一個媽咪就答佢話只有正取同後備生. 你睇呢度都係得正取同後備回應, 未曾見有被reject的媽咪回應. 我見其他幼稚園如協恩,民生, 培正等都 好快有reject媽咪, 係St. Rose未見過. 暫時宣道都仲未見有. 所以希望如果收到reject信o既媽咪都入黎傾下. 起碼知道waiting o既媽咪仲有一絲希望.

WAITING LIST ........
[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1721.gif[/img][img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_1983.gif[/img]

My son is on waiting list too.

waiting

原文章由 BBTWIN 於 08-3-14 22:51 發表

我睇返06年o既post,有個媽咪都有我同樣問題. 另外一個媽咪就答佢話只有正取同後備生. 你睇呢度都係得正取同後備回應, 未曾見有被reject的媽咪回應. 我見其他幼稚園如協恩,民生, 培正等都 好快有reject媽咪, 係St.  ...

我都係收到waiting 信, 請問有無人係收到reject 信呢?

原文章由 BBTWIN 於 08-3-14 22:51 發表

我睇返06年o既post,有個媽咪都有我同樣問題. 另外一個媽咪就答佢話只有正取同後備生. 你睇呢度都係得正取同後備回應, 未曾見有被reject的媽咪回應. 我見其他幼稚園如協恩,民生, 培正等都 好快有reject媽咪, 係St.  ...

咁就死啦 !!! 原來無rejected既,  絕望!!!
‹ 上一主題|下一主題