用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 寶血幼稚園 減低流感蔓延停課特別通告
go

減低流感蔓延停課特別通告 [複製鏈接]

我剛剛入去寶血的網址, 發現有此通告. 請各位寶血媽咪入去看下, 有關幫小朋友取假期功課的安排.

QL
   0    0    0    0

三月十七日派發功課

我今晚去咗家居急救講座.
甘修女及校方話:
校方已特別安排自行領取、校車派發褓母車於三月十七日(星期一)向學生派發功課.

校車會在校車站(候車地點)派發:
1)
上午班小朋友: 上午班放學候車時間

2)
下午班小朋友: 跟上午班 的 放學候車時間

明天有通告在寶血的網址.

原文章由 QL 於 08-3-13 17:02 發表
我剛剛入去寶血的網址, 發現有此通告. 請各位寶血媽咪入去看下, 有關幫小朋友取假期功課的安排.

QL

3月15日(星期六)的興趣班唔哂返

3月15日(星期六):
1) 興趣班唔哂返.遲d 會有補堂
2) 小蜜蜂的活動就cancel.

原文章由 tsunmom 於 08-3-13 23:50 發表
甘修女及校方話:
校方已特別安排自行領取、校車派發或褓母車於三月十七日(星期一)向學生派發功課.

1)
2)
下午班小朋 ...

[ 本文章最後由 tsunmom 於 08-3-14 00:27 編輯 ]

原文章由 tsunmom 於 08-3-13 23:50 發表
甘修女及校方話:
校方已特別安排自行領取、校車派發或褓母車於三月十七日(星期一)向學生派發功課.

1)
2)
下午班小朋 ...

咁老師有沒有話,K1的學生是否也有功課呢?

vanyau,

我諗要啦! 記得上年幼兒班有本復活節假期作業做的.
星期一不妨都去車站看下有無功課要取.

QL

vanyau

昨晚甘修女話三級都有功課呀仲有通告要派,所以記得星期一去校車站

原文章由 QL 於 08-3-14 12:13 發表
vanyau,

我諗要啦! 記得上年幼兒班有本復活節假期作業做的.
星期一不妨都去車站看下有無功課要取.

QL

VANYAU

K1都有功課仲有禮物,因我打左電話去問,我要星期二先去拿,
原文章由 老虎狗太太 於 08-3-14 14:06 發表
vanyau

昨晚甘修女話三級都有功課呀仲有通告要派,所以記得星期一去校車站

回覆 #1 catmilkw 的文章

通告出咗啦.上寶血的網址啦!

1) K1-K3 都有功課. 3月17月會派發通告及復活節假期功課

2)多元智能展藝班3月15日停課,補課日期為4月5日(星期六)

3) 原定3月15日小蜜蜂金蜂隊在校內舉行「長幼互助樂繽紛」的敬老活動,將安排在4月5日快樂小蜜蜂的畢業禮同時舉行

上寶血的網址啦!
‹ 上一主題|下一主題