用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 呢套set裝抵買嗎 ?
go

呢套set裝抵買嗎 ? [複製鏈接]

GC 教育set裝

請問下各位 認為以下set ($4999)裝值得買嗎 ? or 散裝買會好d 有d 唔係幾用得到   我bb 現時5.5月 gc 個女仔話可以用到3歲
http://www.gc.hk/index_product_view.php?did=69661&didpath=/11879/69661&page=1&imgid=376794
   0    0    0    0

一次比晒好貴wor

free3wingye,thx 我已pm 你
原文章由 free3wingye 於 08-3-12 19:36 發表

我未聼過呢套教材,但係如果$5000買套教材只可以用到2年到好似唔係咁抵囉,我自己本身用緊套apple tree有39本電子書15只碟1枝智慧筆教普通話.英文.日文都係$3680,咁我個仔e+3years old都用得幾好,個教育顧問話個程度去到小六,如果你有興趣可以pm我 ...

sorachan, gc d 野其實可以分開都可以. 佢d野唔貴. 除非果set 內教材全是你想買的.才買一set 吧. 如果唔係可以考慮岩用的才買.

你阿b幾大, 如果仲細得幾個月, 可以遲d至買1set set d 教材. 因為d野出得好快. 到你阿b大d 時又有好多有新又好的教材.

至於apple tree 唔夠一年  由1,380 加到3,680. 你要想下仔細想下至買唔買呢套教材.

[ 本文章最後由 cuby 於 08-3-13 13:33 編輯 ]
3.03kg (1/8)- 出世    6.25kg (28/10 - 2m28d)6.88kg (2/12 - 4m1d)    7.57kg (13/1 - 5m12d)8.22kg (13/3 -7m13d)  11.13kg(11/2-18m11d)

我上個月都有買到呢set 教材,不過我就無買晒一套,我只係買咗
cg p kingdom 個set ,都ok 啦,我個bb 得9 moths 都會睇咖,但小朋友既專注力無咁好,所以要比d時間,套vcd 都係圖畫黎咖,如果想要動話 or 真人就唔好選擇啦,我都覺得ok啦! 我個set $8xx 仲有好多野送...你最好等佢擺promo 先買啦,你可以打去問下佢係邊度擺咖,千期唔好一次買,睇下bb有無興趣先啦...

原文章由 sorachan 於 08-3-12 18:45 發表
GC 教育set裝

請問下各位 認為以下set ($4999)裝值得買嗎 ? or 散裝買會好d 有d 唔係幾用得到   我bb 現時5.5月 gc 個女仔話可以用到3歲
http://www.gc.hk/index_product_view.php?did=69661&didpat ...
‹ 上一主題|下一主題