用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 如何在自動登陸後,開"我的個人空間"?? ...
go

如何在自動登陸後,開"我的個人空間"?? [複製鏈接]

請問如何在自動登陸後,開"我的個人空間"... 因自動登陸後,我就唔知去邊可以開"我的個人空間"..."觀看帳號"都無..我揾唔到我發表既主題及回應過既文章....THX A LOT
   0    0    0    0
親子王國以外之連結已被刪除

原文章由 小仙女Mummy 於 08-3-5 17:41 發表
請問如何在自動登陸後,開"我的個人空間"... 因自動登陸後,我就唔知去邊可以開"我的個人空間"..."觀看帳號"都無..我揾唔到我發表既主題及回應過既文章....THX A LOT ...

你既空間網址係...

http://www.baby-kingdom.com/?uid-93871

如果你想喺呢邊直接可以click過去個人空間...你可以去頂頂既[觀看賬號]....click[編輯個人資料]....搵[主頁]...喺右邊格仔貼上空間網址...click提交...之後...喺你每個post下面...會有間屋仔...你click屋仔就可以直接去到個人空間!!

至於你想睇番你出過既post...你可以click頂頂既[Hello 小仙女Mumm !]...你就會見到你最近出過既10個topic同埋10個你回應過既post架喇!!

THANKS SO SO SO SO SO MUCH

原文章由 貝貝 於 08-3-7 17:53 發表

你既空間網址係...

http://www.baby-kingdom.com/?uid-93871

如果你想喺呢邊直接可以click過去個人空間...你可以去頂頂既[觀看賬號]....click[編輯個人資料]....搵[主頁]...喺右邊格仔貼上空間網址...click提交. ...
親子王國以外之連結已被刪除
‹ 上一主題|下一主題