用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 LM 家長工作坊
go

LM 家長工作坊 [複製鏈接]

有無人上咗 二月二十六個班呀 ?   
我寫唔切notes.
   0    0    0    0

i didn't take notes but LM said they will send us the ppt. print out by post if you wish

原文章由 carol_mom 於 08-2-28 15:35 發表
有無人上咗 二月二十六個班呀 ?   
我寫唔切notes.

Thx  你有無報一年呀? 我星期六同個朋友一齊上咗個Sensorial, 我覺得好好呀,佢地d老師講解得好清晰,同埋好似有好多個老師咁,次次都有驚喜,唔駛咁悶

原文章由 type409 於 08-3-2 22:25 發表
i didn't take notes but LM said they will send us the ppt. print out by post if you wish

我都有上呀, 學到好多嘢..我懶睇書, 我諗LM都有將montessori sensorial 嘅重點講出,唔駛我自己慢慢搵書睇, 而且仲有埋eg, 很易明白, carol_mom 你係唔係嗰日坐係我後面嗰個,下次見到面,可以交流下

原文章由 carol_mom 於 08-3-5 11:21 發表
Thx  你有無報一年呀? 我星期六同個朋友一齊上咗個Sensorial, 我覺得好好呀,佢地d老師講解得好清晰,同埋好似有好多個老師咁,次次都有驚喜,唔駛咁悶

...

哈哈..咁我都知你係邊個嘞!   下次2pm喎,唔好遲到喎~ 哈哈

原文章由 wwwww1999 於 08-3-5 13:01 發表
我都有上呀, 學到好多嘢..我懶睇書, 我諗LM都有將montessori sensorial 嘅重點講出,唔駛我自己慢慢搵書睇, 而且仲有埋eg, 很易明白, carol_mom 你係唔係嗰日坐係我後面嗰個,下次見到面,可以交流下

...

yes i have enrolled the monthly workshop

i attended the sat one as well, agree, it is really good!

but i have no idea who u r

anyway, see u all on this sat!

原文章由 carol_mom 於 08-3-5 11:21 發表

...

我係LM讀家長班,佢地地址係灣仔個邊
我之前上咗蒙特梳利概念班,同每個月一次的家長班,
so far, 我覺得佢地做得好ok,因為佢地雖然都有做教具,但係唔會好似其他公司咁hardsell, 俾我成個感覺好好,我之前都係買咗少少野,但宜家我同老公諗緊可能買晒成set. 因為上完上星期個sensorial ,我覺得教我個女之前,我真係要自己都玩熟咗先,所以想自己預備得好d 
我俾佢地website你,你自己問問啦,我唔想參與太多價錢上的information,好似sell野咁,說實在的,我好appreciate 佢地d工作人員

http://www.littlemontessorian.com/

原文章由 sizrachel 於 08-3-6 14:26 發表

請問哪裡讀, 有沒有資料 ???? 課程要幾錢  ? THANKS !

‹ 上一主題|下一主題