用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有冇好既畫班介紹?最好東九龍區, thanks ...
go

請問有冇好既畫班介紹?最好東九龍區, thanks [複製鏈接]

0    0    0    0

英語繪畫班

有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程,老師係英國人,專業畫家,用英語授課,主要教水彩。佢好有心機教,又有耐性,好受小朋友歡迎,逢星期五下午及星期六有堂,不過D班幾full,可能要waiting list。其實一邊學畫一邊學英文都幾好。有興趣可以pm資料比你。

原文章由 happy168 於 08-2-28 12:15 發表
如題, thanks

I am interesting, pls pm me more information, thank you!

呢間ok, 我平時行開行埋都見d小朋友o係入面畫得幾好
最鐘意佢小班,個導師可以照顧到每個小朋友
同同埋有大玻璃窗,可以俾家長望到上堂情況
不過我見d小朋友好似大部份都係4-8歲,唔知啱唔啱你小朋友ge年齡
http://www.topnotchedu.com/

Hi chloec2006,
I interest, please pm information,
Thank You!

Pls PM me the details. Thanks a lot!

其實你係想要一間好的畫班定係近的畫班?
如果係想好的話,荃灣有一間叫創美都唔錯架!
我有好多朋友的女兒都係個度學...

原文章由 chloec2006 於 08-2-28 13:28 發表
有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程,老師係英國人,專業畫家,用英語授課,主要教水彩。佢好有心機教,又有耐性,好受小朋友歡迎,逢星期五下午及星期六有堂,不過D班幾full,可能要waiting list。其實一邊學畫一邊學英文都幾 ...

Pls PM me the detials, thanks !!

原文章由 chloec2006 於 08-2-28 13:28 發表
有一間係太子,近培正,距離旺角火車站5分鐘路程,老師係英國人,專業畫家,用英語授課,主要教水彩。佢好有心機教,又有耐性,好受小朋友歡迎,逢星期五下午及星期六有堂,不過D班幾full,可能要waiting list。其實一邊學畫一邊學英文都幾 ...

Please pm me the details. Thanks

Hi parents,

Pls check pm / email.

Chloe

原文章由 vanlam8 於 08-3-12 17:16 發表

Please pm me the details. Thanks

回覆 #2 chloec2006 的文章

Please pm me detail information, Thanks!

chloec2006 :

我都有興趣, 我的細女7歲, 可不可以pm資料給我, 謝謝!

Janny

HI Yinba & Janny,

Pls check pm.

Chloe

原文章由 Janny 於 08-3-19 10:39 發表
chloec2006 :

我都有興趣, 我的細女7歲, 可不可以pm資料給我, 謝謝!

Janny

太子有一間唔錯

原文章由 chung_mother 於 08-3-9 17:53 發表
其實你係想要一間好的畫班定係近的畫班?
如果係想好的話,荃灣有一間叫創美都唔錯架!
我有好多朋友的女兒都係個度學...

Chung_mother,

可唔可以pm 資料比我呀!

Thanks.
NokNokchu

Cholec2006,

可唔可以pm資料比我呀 !

Thanks.
NokNokchu

我係上門教, 都ok 喎. 可以幾小朋友一齊

English Drawing Class

Hi NokNokChu,

Pls check pm.

Chloe

原文章由 noknokchu831 於 08-4-3 15:09 發表

Cholec2006,

可唔可以pm資料比我呀 !

Thanks.
NokNokchu

有無人試過德福王仁曼的畫班? 好嗎?

Dear chloec2006,
Would u please pm the details to me?
Thanks!

‹ 上一主題|下一主題