用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小朋友想學拉丁舞,旺角或荃灣區,有無好介紹?請幫幫忙! ...
go

小朋友想學拉丁舞,旺角或荃灣區,有無好介紹?請幫幫忙! [複製鏈接]

囡囡一年班好想學,請問大家有無好介紹呢?

Lulu
   0    0    0    0

i want to know ,too

我記得之前聽說旺角有間有得學拉丁同hip hop &jazz
因為我想我小朋友報hip hop&jazz..所以打過過去問~
4月好像有新一期小朋友跳舞班
但唔知拉丁舞班是否一樣呢.
你可以打去問下~
電話:35418864
網址:www.gimmidance.com

拉丁舞,旺角

I just applied the Latin Dancing at Alan Li Dancing School at Mong Kok.

fionau,

可否pm詳細d既資料比我?因為之前幫囡囡搵左好耐,都無時間就到,但佢又好想試,所以想再問吓,唔該晒!

都好多謝其他媽咪既資料,唔該唔該!

Lulu

原文章由 fionau 於 08-4-7 10:32 發表
我個仔will 去學 this sat,my friend daughter 分別係7 years old and form 1, they 已經時常去比賽了, my friend will 介紹 teacher for me, i think she know which teacher is good, my son is 3 and half, the s ...

fionau,

唔該晒你呀!之前其實有朋友介紹過秋霞老師,但夾唔到時間,我個囡好無膽,老師大聲d都會驚到震,所以初頭都係比佢玩吓先,比佢試試睇下佢係咪真係鍾意!

我囡囡今年六歲,小一,再麻煩你問吓你朋友呀,唔該晒呀!

Lulu

原文章由 fionau 於 08-4-7 12:20 發表
Hi, Lulu
我朋友問你想你個女係好認真咁學定比佢玩下先,因為會介紹唔同老師

回覆 #9 Lulu0820 的文章

Hi

Can I have the details in Prince Edward cause we are just nearby. My daughter is 10. tks

May I have the details in Prince Edward  & Mong Kok.

Thanks,
mscheung
‹ 上一主題|下一主題