用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 08/09 K1 請報到
樓主: os2468
go

08/09 K1 請報到 [複製鏈接]

芳芳,
你囝囝好叻wo..知道攞o左個咩金牌未呀?
我囝囝話得第二,冇金牌 !
唔知幾時先有相睇呢??

原帖由 **芳芳** 於 08-11-13 13:25 發表
我囝囝攞o左個金牌, 唔係朱古力果種, 不過e家掛住食飯, 未講係邊個項目, 個人定組別呢???

rondymommy,
真係有金牌拎番屋企架? 佢咪好開心囉!

原帖由 rondymommy 於 08-11-13 21:24 發表
我個仔都拎0左個金牌,仲話係張校長頒獎.好攪笑.不過都係問極都唔知做過0的咩.???

Noramama,
好似係我同老公開心過佢呀.???
其實我地都知道係柴娃娃玩下,攪下笑.
不過我地細個無呢0的野,覺得好新奇,好得意.
呢間幼稚園真係幾好喎.阿仔讀得好開心.無簡錯呀.

hihi,好耐無上來,原來依家多著好多家長……我都係k1d家長
我仔仔係細仔(十一月出世),而我係全職媽媽,故可以多d時間同仔仔溝通,故仔仔肯講學校d野……
我10月都有參加生日會,我覺得好好,可以了解仔仔係學校的情況……
我仔仔係蘋果組,不過最近又話自己係香蕉組,唔知係唔係調組???
遊戲日阿仔參加著動物送大禮,有個金牌,但我問佢如果比賽,佢都無答,故依家都係一個迷???
我都有幫佢報星期六興趣班,但就抽簽無份,無得參加

otomum, 阿仔都係參加動物送大禮拎到金牌.我諗佢地係K1D同組.我估應該係跑步呀.
Noramam,朗堯話旨朗坐係佢右邊,唔知係咪呢?
我好期待參加生日會同k1親子旅行呀.

仔仔都有講過係跑步,又話傳禮物??
至於獎牌佢話係李老師被有時又話係姨姨被(我估係校長)……仔仔就係遊戲日玩到好開心……
我都好希望參加學校旅行,到時大家有機會見下……

我都好期待學校旅行呀, 不過要5月.....等到頸都長

芳芳,
你仔仔好叻wo~
我個仔應該得安慰獎,
都有個玩具仔派俾佢,
最緊要係佢玩得開心,
我問佢邊個win咗,
佢就話佢自己~俾佢激死

有無人知感恩節要帶咩返學校呢,
係帶一人份or帶所以小朋友每人一份呢

大家快d上學校網站啦, 有新相睇呀, 不過好似搵唔到我阿囡呀......

睇o左d相, 似乎1D班係4個項目中, 攞O左3個冠軍.

無論點, 最緊要係大家D小朋友玩得開心!!!
[size=large]祝大家都有個肥肥白白健健康康既BB!!!3/3 = 3.4kg4/4 = 4.7kg6/5 = 5.97kg6/6 = 6.99kg6/8 = 8.2kg
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母

睇完0的相.
小朋友真係玩得好HAPPY呀.

家尚媽媽,
網頁上差不多最後個張頒獎合照.(NO.214)
右2是否家尚.???
右1是朗堯呀.

朗堯媽媽,

係呀, 右2係家尚, 您又知既??? 是否朗堯話您知呢???

原帖由 rondymommy 於 08-11-18 10:05 發表
睇完0的相.
小朋友真係玩得好HAPPY呀.

家尚媽媽,
網頁上差不多最後個張頒獎合照.(NO.214)
右2是否家尚.???
右1是朗堯呀.
[size=large]祝大家都有個肥肥白白健健康康既BB!!!3/3 = 3.4kg4/4 = 4.7kg6/5 = 5.97kg6/6 = 6.99kg6/8 = 8.2kg
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母

芳芳,

你就好啦.家尚身型咁FIT,
你睇下朗堯幾'UN' 都唔係食得好少.但都唔生肉.!

係呀,我地'尋'日一齊睇相,佢話我知0架
其實我好早聽過家尚0個名.
不過無上BK.唔識你地咋.

我個囡亦係一路睇D相一路同我介紹佢D同學呀, 睇到我同個囡都好興奮.

bbmuimui,
謝謝你通知我地.
0個晚都係上bk0個度見到你個MESSAGE,先識得上網睇相咋.
你女女讀AM OR PM CLASS呀

rondymommy,
我囡囡上午班呀~K1C, 不過好似無K1C mummy.

芳芳、朗朗媽媽:
我仔仔(otto)都係同一張相到(中間),佢地一齊比賽
不過我同otto,佢話唔識家尚同朗朗……(我去生日會,家尚、朗朗唔係同otto同檯)
你地兩個小朋友都好高大,係唔係大仔???
希望大家可以多多交流

otomum,

家尚係3月出世, 都算係大仔, 可能佢似daddy啦, 同e家都仲係好 "好奶", 食奶多過食其他野, 所以都算係高dd.
沒有難教的孩子
只有懶惰的父母

otomum,
你是說家尚和朗朗(旨朗)or朗堯.???
朗堯係二月出世.
唔鍾意飲奶,食飯同其他都OK.
好瘦,得個高字.
‹ 上一主題|下一主題