用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 最近0吾見左家熹媽咪
go

最近0吾見左家熹媽咪 [複製鏈接]

最近0吾見左家熹媽咪, 我好掛住你呀
   0    0    0    0
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。 (箴言22:6

唔知佢係唔係去左旅行呢?

:恭: :喜:  :發: :財:

p.2全級英文只得幾個小朋友合格,要重考,邊有時间上網呀,緊係温習重要啦!

點解咁少人合格?
原文章由 wbady 於 08-2-20 14:43 發表
p.2全級英文只得幾個小朋友合格,要重考,邊有時间上網呀,緊係温習重要啦!

係咩?二年級英文全級得幾個人合格?要重考?我個仔讀二年級,他冇講過喎?

原文章由 hkangel89 於 08-2-20 18:25 發表
係咩?二年級英文全級得幾個人合格?要重考?我個仔讀二年級,他冇講過喎?

我個囡都冇講過喎?有好多人唔合格咩???

我女兒也是P.2的,我估你收錯風la....如果多人唔合格就從考的話,咪對合格的好唔公平。

我哋都冇收過任何通告, 而呀仔都冇話要從考喎

[ 本文章最後由 煒良媽咪 於 08-2-21 14:57 編輯 ]

煒良媽咪您好!

請問您覺得李宗德好嗎? 我的小朋友已考到李宗德和保良局圓玄, 想深入了解這間學校才決定讀哪間, 本人比較喜歡李宗德, 但網上負面的消息真不少, 希望你俾些少意見我, 謝謝!

原文章由 煒良媽咪 於 08-2-21 10:41 發表
我哋都冇收過任何通告, 而呀仔都冇話要從考喎

今日我見到家熹媽咪, 佢終於都返黎喇.

歡迎有時間黎我o既部落格睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/babyszewai

原文章由 moondream3003 於 08-2-12 14:04 發表
最近0吾見左家熹媽咪, 我好掛住你呀

moon :

哈 ~ 對不起對不起 (國語) , 先同你拜個遲來既年先 , 祝你地一家鼠年行大運 , 身體健康 , 心想事成 ! 恭喜恭喜 !!!

唔好意思 , 因為過年去咗玩 , 所以返到香港後 , 要善後返自己未做完既事 , 好似同阿仔做功課啦 ! 執屋啦 ! 拜年啦 ! 等等等等 .... 忙到抽根呀 ! 家陣d年都未拜完 , 哈哈 ~ 不過我都打算放棄喇 ! ^^ 呢幾日返學校 , 有家長話我知 , 我比人通緝緊 , 哈哈哈 ~ 好攪笑 ! 不核就係你 ~ 下次搵我 , 你只要大聲對住個電腦講 : 阿寶 , 你返來咯 )))))))) 咁我就會返來架喇 ! 哈哈 ~

朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

原文章由 stella2005 於 08-2-12 16:13 發表
唔知佢係唔係去左旅行呢?

:恭: :喜:  :發: :財:

去完返來喇Stella , ^^ 新年有冇發大財 !?
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

原文章由 wbady 於 08-2-20 14:43 發表

wbaby :

今日連成績表都出埋喇喎 ! 重考 ? 學校冇出通告喎又 ? 你會唔會收錯風 !??

原文章由 全職媽咪 於 08-2-20 22:19 發表
我女兒也是P.2的,我估你收錯風la....如果多人唔合格就從考的話,咪對合格的好唔公平。

雖然豬B都係其中一個 (唔合格) , 但我都覺得冇奶油既 ?

[ 本文章最後由 家熹媽咪 於 08-2-25 18:58 編輯 ]

原文章由 WW 於 08-2-23 19:43 發表
今日我見到家熹媽咪, 佢終於都返黎喇.

WW :

哈哈 ~ 好在我眼快 , 比我見倒阿女咋 , 唔係我地又錯過一次見面機會喇 ! 我同咗豬B講 , 叫佢星期一帶本音樂書上去你個女果班 , 佢咁肥 , 有佢行上行落做吓運動啦 ! 哈哈 ~

原文章由 家熹媽咪 於 08-2-24 01:19 發表

WW :

哈哈 ~ 好在我眼快 , 比我見倒阿女咋 , 唔係我地又錯過一次見面機會喇 ! 我同咗豬B講 , 叫佢星期一帶本音樂書上去你個女果班 , 佢咁肥 , 有佢行上行落做吓運動啦 ! 哈哈 ~ ...

寶 e e ,

好高興終於見到妳一面, 今次真係多謝晒妳同豬 B 呀, 記住幫我問定今年四年班o既書同作業有冇人唔要, 留返一套俾我呀, 真係千萬個唔該

歡迎有時間黎我o既部落格睇睇 http://hk.myblog.yahoo.com/babyszewai

唔合格 = GRADE E?
原文章由 家熹媽咪 於 08-2-24 01:17 發表

雖然豬B都係其中唔一個 (唔合格) , 但我都覺得冇奶油既 ?

原文章由 WW 於 08-2-25 11:37 發表

寶 e e ,

好高興終於見到妳一面, 今次真係多謝晒妳同豬 B 呀, 記住幫我問定今年四年班o既書同作業有冇人唔要, 留返一套俾我呀, 真係千萬個唔該 ...

WW :

點呀 ! 收倒書冇呀今日 , D書啱唔啱阿女用 ?

原文章由 connie3803 於 08-2-25 14:46 發表
唔合格 = GRADE E?

最頂點唔係D咋咩 ? 哈 ~
‹ 上一主題|下一主題