用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無興趣一齊join復活節短期溜冰班
go

有無興趣一齊join復活節短期溜冰班 [複製鏈接]

於西九龍中心溜冰場, 3月24-26日,3日復活節短期課程,下午2-2點半, 共$300,如果2人同行響3月9日前報名有9折呀!
有無人有興趣一齊報名請pm我! tks !~
   0    0    0    0

得閒黎參觀霖霖blog,留個言!
http://hk.myblog.yahoo.com/maggielau0705/

醒目開學勳章

原文章由 maggielau0705 於 08-2-7 19:31 發表
於西九龍中心溜冰場, 3月24-26日,3日復活節短期課程,下午2-2點半, 共$300,如果2人同行響3月9日前報名有9折呀!

西九D裝修做好未, 我對上個次去到溜冰場外比D電鑽聲嘈到咩都聽唔到, 小朋友嚇到喊住走

原文章由 vinyasa 於 08-2-8 01:05 發表

西九D裝修做好未, 我對上個次去到溜冰場外比D電鑽聲嘈到咩都聽唔到, 小朋友嚇到喊住走

多謝你通知,我到時去睇下先報名,我知mega box都有,不過未出價錢!

http://hk.myblog.yahoo.com/maggielau0705/

我好有興趣不過個時間可不可以大家商量一下..想早幾日...
我大仔快5yr.....
[email protected].
thanks

有無人會在又一城學
我囡囡四歲

我都有興趣呀! 但我prefer下午, 平時返學冇時間學多樣嘢, 放長假比小朋友試吓都好, 我個囡下個月就5.

原文章由 maggielau0705 於 08-2-7 19:31 發表

請問太古有冇人想join?

I'm interested. My daughter will be almost 4 years old by Easter.

原文章由 ftrans 於 08-2-14 17:25 發表
請問太古有冇人想join?

幾多歲先可以開始學, 我個仔3歲半會唔會太細呢?

有冇details可以post出黎睇下?

原文章由 iamchowchow 於 08-2-14 21:51 發表
I'm interested. My daughter will be almost 4 years old by Easter.

wmama

我個仔係 elements 學group, weekday 上堂, 想找partner 轉semi-private, 有興趣嗎?

原文章由 wmama 於 08-2-11 16:43 發表
有冇人會在Elements學?

我都有興趣, 我囡囡四歲半, 不過如果西九龍仲裝緊修就唔好啦, 聽住d鑽鑽晒會好辛苦, 如果mega box有, 我都冇問題, 地點仲近左
原文章由 maggielau0705 於 08-2-9 01:56 發表

多謝你通知,我到時去睇下先報名,我知mega box都有,不過未出價錢!

回覆 #3 maggielau0705 的文章

My girl is three and a half years old.  I would like her to try it too.  Since it is just for three days, location is not a concern for me.

我囡囡4歲, 上次去megabox見到人地玩都話想試下, 如果有短期班試下都唔錯. 唔知有無同媽咪一齊玩, 自己都成10幾年無玩過.
[size=large]嵐嵐寫真集 :-o  :-o  :-o

我囡囡2.5 yr都有興趣, 有無dtls 可pm給我。

我問左暫時只有西九龍有復活節短期班, megabox問過話未知有無, 又一城問左話佢地唔會攪短期班,至於太古對我黎講太遠所以我無打電話問呀!~

原文章由 喧嘩 於 08-2-16 17:47 發表
我都有興趣, 我囡囡四歲半, 不過如果西九龍仲裝緊修就唔好啦, 聽住d鑽鑽晒會好辛苦, 如果mega box有, 我都冇問題, 地點仲近左

我打左去問話裝修完,請問有無人住近西九可以睇下,另外,佢地話每班4-7人,分年齡組別的,只要係一齊響截止日期前報名,不分組別的,2人同行就有9折啦!
有邊個想一齊報名呀!

原文章由 maggielau0705 於 08-2-18 18:07 發表

我打左去問話裝修完,請問有無人住近西九可以睇下,另外,佢地話每班4-7人,分年齡組別的,只要係一齊響截止日期前報名,不分組別的,2人同行就有9折啦!
有邊個想一齊報名呀! ...

mega box出左價錢啦,4堂,要640蚊呀! 6堂就900蚊, 復活節班!

有沒有mega box溜冰場的電話?
‹ 上一主題|下一主題