用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 除了skype 同埋 2b 之外, 仲有冇其他網可以打電話呢 ...
go

除了skype 同埋 2b 之外, 仲有冇其他網可以打電話呢 [複製鏈接]

我用開呢兩個網, 2b 要交固定月費, 仲係一次過交三個月或者一年, 一次過比好肉赤

skype 仲衰, 又係要prepaid, 但每分鐘的費用仲貴過普通電話的IDD, 都唔知裝咗有乜好處
   0    0    0    0
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

VOIP﹐  同 skype 差 吾 多 既 system
但 一 次 性 收 費﹐ 即 打 幾 耐 都 系 一 個 價 錢﹐  我 覺 得 平 過 skype.

咁 voip 係香港定係外國的網呢?
原文章由 大豬既老婆 於 08-2-13 10:54 發表
VOIP﹐  同 skype 差 吾 多 既 system
但 一 次 性 收 費﹐ 即 打 幾 耐 都 系 一 個 價 錢﹐  我 覺 得 平 過 skype.
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

我想揾一個網可以比我打去英國的手提電話
‹ 上一主題|下一主題