用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 用$7000買yourbabycanread/lean.....
go

用$7000買yourbabycanread/lean.....

mikids個sales上門.....我就幫佢買0左.........
我真係好低能.............
之後先上網睇資料,發覺可以叫us朋友幫我買,唔洗$2000.....
唉.....買0個時好似發緊夢0甘..........
好彩老公0岩0岩出bonus.....

I hate this company very very much

first time i bought over 10000 there

but they keep calling me.....often often often
different bull shxi excuise..

such like: free playgroup..... free follow up
I've been their rubblish playgroup one time..i dont think that is playgroup. just watching their DVD,

Finally ask you buy and buy more materials. they dont give you time to think because they preapre the receipt  already.  Just ask you. PAY CASH OR CREDIT CARD

OH MY>>>>> :;pppp: :;pppp: :;pppp:

原文章由 ooooohk 於 08-1-24 00:29 發表
mikids個sales上門.....我就幫佢買0左.........
之後先上網睇資料,發覺可以叫us朋友幫我買,唔洗$2000.....
好彩老公0岩0岩出bonus..... ...

回覆 #2 jsfamily 的文章

各位媽媽要小心!!!

Can you ask them to refund?

原文章由 ooooohk 於 08-1-24 00:29 發表
好彩老公0岩0岩出bonus..... ...

ai.....財到光棍手lu .....我又用mug理由refund wor.....唔通話因為我自己低能 ,無"格"過$$$ mea.....都怪自己 ...太無用啦!!!!!
希望各位唔好好似我0甘啦.....小心mikids

push push push

:;pppp: :;pppp: :;pppp:

係啦, 而家佢地賣緊套"新世紀百科",60本果set ,標價$12xxx!!!
佢地未拎代理前times賣緊$1980咋~!!
我打去問for幾歲小朋友,佢地竟然話0-12歲.  
後來check過台灣果邊中,小學都有將呢套書列入佢地教科中作參考書...

另外套 "奇先生" "妙小姐"又係, 賣成$2xxx
7仔$1xx換到套啦:;pppp:

乜佢地咁差架?
我舊年書展係佢地counter 企係度睇咗一陣嘢, 有個類似高層行過來想sell 我嘢, 但係我表現到唔知係乜, 同埋可能又著得寒酸, 佢又冇乜點sell 我.. 其實當時我真係想知多少少架...

回覆 #1 ooooohk 的文章

剛剛見到你地有買Baby can read. 我上個月佢係大埔廣場擺攤位, 我都比佢sales左套,
$4xxx 分十二期免息. (內有5DVD配5書,另送5書,300張紙咭遊戲, 再多送2套小紙咭遊戲,我屈佢送多三盒迪士尼教材VCD) 咁我有冇買貴到呀?????????佢仲同我講話係呢度先有得散買, 平時一定要買齊住套
$12XXX架, 真陰公.

Cherry1207

我買的時候話有6堂playgroup, 但一直都沒有人call我
佢地話係有外國人同小朋友唱歌咁喎

請問有冇網頁介紹呢套 your baby can read 既資料呀?我想了解多d呀! 同埋係美國買要幾錢到呀?

原文章由 UKCB 於 08-3-27 10:48 發表
請問有冇網頁介紹呢套 your baby can read 既資料呀?我想了解多d呀! 同埋係美國買要幾錢到呀?

Hi!
我個仔都用緊,都算ok!我係上年5月買o既,但係7月先至俾佢睇(bb當時11個月), 開頭佢睇極都冇反應,但係近呢兩個月佢開始講野,我就同佢玩flashcard,點知佢竟然好多都識讀,真係好surprise!
當時我買要hk$3xxx幾,有一大盒flashcard、5隻dvd同5本書,另送5本書。而家諗落都幾抵。

Hello

我個囡也是用緊,不過未知成果!我係5個月前買o既,當時呀囡大約1歲就俾佢睇, 開頭佢一見到就令轉面玩玩具 , 後來大些就看一陣, 玩一陣 , 到現在她已經一歲半 , 最近開始學講野,跟住同佢玩flashcard時 , 佢就識 Head , Eyes , 知道佢識時都幾開心架, 不過 佢好似好鍾意disney多過baby can read 好多 , 看disney 成個人又唱又跳好開心 , 仲開始講abc.... (ABC Song)!
當時我買要hk$2xxx幾,有一盒flashcard(不過唔明入面好多都double)、5隻dvd同5本書, 好似麻麻地抵.