用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 香港校際音樂節時間表出左啦.
樓主: heihei媽
go

香港校際音樂節時間表出左啦. [複製鏈接]

醒目開學勳章

今年嘅規則好似有些改變,又或者我以前冇留意!
佢哋寫話:【參賽者須於比賽時間前15分鐘到達比賽場地向比賽助理報到。   比賽一旦開始,評判或比賽助理有權拒絕任何人士(包括參賽者)進場;參賽者可能錯過重要之宣佈及出場次序。
  比賽時須帶備下列文件(本會將進行即場抽查):
  1. 報名表回條(證明已報名參賽)
  2. 身份證/出生證明書副本(證明其姓名及年齡)
  3. 學生證/學生手冊(證明其年級)。】
【第60屆香港學校音樂節比賽章程 2007年9月24日更新】

原文章由 Heidi媽 於 08-1-30 12:28 發表
如果小朋友no.排得後, 不用一開始就去點名, 吃完早餐都未遲.

唔知可唔可以調時間 ?????

簽名被屏蔽

hi All,

It is the 1st time for my daughter to join this competition. She is only 4 years old and learns piano 8 months....  hope she can finish the whole song la.......   !!!!
原文章由 heihei媽 於 08-1-23 12:44 發表
我囡係三月頭 9:30 個session, 仲要係第四個 :tongue: :tongue:

真係唔知佢會唔會仲係dreaming 緊呀!!!! 無理由7點幾起身係屋企彈下先架

亞囡己識背譜啦. 所以唔太驚. 仲慳番唔駛買本書

...
;-) :-o 8-) :-? :-P :-x

咁即係去完洗手間有無得入返去呀?
原文章由 fcbttkw 於 08-1-31 11:03 發表
今年嘅規則好似有些改變,又或者我以前冇留意!
佢哋寫話:【參賽者須於比賽時間前15分鐘到達比賽場地向比賽助理報到。   比賽一旦開始,評判或比賽助理有權拒絕任何人士(包括參賽者)進場;參賽者可能錯過重要之宣佈及出場次序 ...

醒目開學勳章

回覆 #1 Sindy 的文章

當然可以去洗手間啦!

驚唔比入返去呀
原文章由 fcbttkw 於 08-2-14 15:16 發表
當然可以去洗手間啦!

The day my son will attend the competition is a school
holiday, pls advise  he should wear school uniform or just casual wear.

Thanks !

我見過有人著普通衫

原文章由 Benbenmum 於 08-2-15 10:22 發表
The day my son will attend the competition is a school
holiday, pls advise  he should wear school uniform or just casual wear.

Thanks !

簽名被屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

一般校際比賽, 都係代表學校出賽, 都會著返校服
當場呢樣係optional啦, 你鐘意著到好casual, 或者好隆重, 都係可以既
原文章由 shirley73a 於 08-2-15 02:07 PM 發表
呢個我都想知呀.....請各位解答. tkx!!!

有無人有 n229 大提琴伴奏鋼琴譜

簽名被屏蔽
‹ 上一主題|下一主題