用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 急 !急 !急 !
go

急 !急 !急 ! [複製鏈接]

急 !急 !急 !

請問有無人可以話俾我聽,究竟聖家 ok 嗎?有人話 down 咗       grade 係咪真,請盡快回應?
   0    0    0    0

原文章由 fanny229339 於 08-1-2 22:09 發表
急 !急 !急 !

請問有無人可以話俾我聽,究竟聖家 ok 嗎?有人話 down 咗       grade 係咪真,請盡快回應?

其實你擔心D乜野。。。。。

急 !急 !急 !有人

有人話佢校風差咗,而我見係yahoo到搵嘅07中學排名榜後咗多多吔,不知 07 中學排名榜是否屬實,從可根據,所以想了解更多,多謝回覆.

原文章由 fanny229339 於 08-1-2 22:41 發表
有人話佢校風差咗,而我見係yahoo到搵嘅07中學排名榜後咗多多吔,不知 07 中學排名榜是否屬實,從可根據,所以想了解更多,多謝回覆.

係唔係跌band,就好睇你點去理解,我自己就覺得自從將5個banging轉為3個之後。越頂尖既學校就越跌得多。至於yahoo既排名,我就覺得不大可信。我就唔信我小朋友既學校有咁既排名。聖家我就唔係太識,但相信一間band1英中唔會差得去邊。。。。。。

回覆 #4 fanny229339 的文章

down 咗grade 是否由於那一屆成績差咗咋?
無論如何都係一間top既英中。
最最最重要是小朋友在那兒是否學到嘢(無論學業和做人操手),點解咁擔心呀??

急 !急 !急

因為女女嘅小學係附屬小學,所有學校推薦入嘅機構都算大,所以想了解更多,無論如何好多謝回應我的話題.希望有更多回應,多謝大家.

心急人

仲有,既然學校推薦,請問自選時,是否必定要將她擺在第一志願才對,假如我心儀另一間多小小,應點做

有啲有附屬學校嘅中學,一定耍喺自行選擇選第一,否則不會考慮。還要不填第二志願。
‹ 上一主題|下一主題