用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 是否屬實?
go

是否屬實? [複製鏈接]

請問各位:

有人話交升中報名表,若能夠在第一時間內遞交,就會顯示誠意,會加少許誠意分這是否屬實?
   0    0    0    0

原文章由 maomaochan 於 08-1-2 10:44 發表
請問各位:

有人話交升中報名表,若能夠在第一時間內遞交,就會顯示誠意,會加少許誠意分這是否屬實?

第一階段講,應該唔會有D乜野誠意分加既(就算叩門我都唔覺會有誠意分),出名既學校有成幾百,什至過千份伸請,佢地都唔知邊個先,邊個後啦,就算知,都會以成績揀學生啦。總之係截紙前交表咪得囉。。。。。。

[quote]原文章由 stjoboldboy 於 08-1-2 11:22 發表

會架,所以你最好隔晚係心怡學校通宵排定隊,等第二日學校一開門第一個衝入去交表,
很定攞足誠意分!一個唔覺意隨時上埋電視報紙,俾校長睇到, 到時實收你仔女啦!

喺噃 ! 咁我今晚都係喺屋企張床訓 ! 因為近排為呀女攪升中D嘢都無時間做MASK !

上咗鏡做頭條有排比人笑.

原文章由 maomaochan 於 08-1-2 10:44 發表
請問各位:

咪傻啦, 第一階段係睇成績, 其他野都唔太重要。

我最喜歡麵包超人,Thomas,Hello Kitty, 你喜歡嗎? 你可以send email 到[email protected], 我會有好多資料比你。去我的網站或我的Blog看看CLICK HERE

原文章由 doremi_store 於 08-1-3 09:19 發表

咪傻啦, 第一階段係睇成績, 其他野都唔太重要。

yes,agree.
‹ 上一主題|下一主題