用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小朋友學語言真係特別快﹗
go

小朋友學語言真係特別快﹗ [複製鏈接]

我最近幫個仔仔報左個日文+普通話course,可能係因為個老師唔錯,上堂氣氛好開心,仔仔學得好快,d普通話比起淨係係學校學即刻好左好多﹗
哈哈,搞到我自己都心動,於是仔仔學既時候我又報個日文course  實行一齊學~老師好有經驗加上超心機,所以學得都幾好~不過相比起黎~仔仔勁d~
   0    0    0    0

原文章由 wisdom333 於 07-12-31 15:08 發表
我最近幫個仔仔報左個日文+普通話course,可能係因為個老師唔錯,上堂氣氛好開心,仔仔學得好快,d普通話比起淨係係學校學即刻好左好多﹗
哈哈,搞到我自己都心動,於是仔仔學既時候我又報個日文course  實行一齊學~老師 ...

我都想要妳個course既資料呀, 唔該妳pm比我呀. thanks

My daughter want to learn japanese also. Pls PM me the details.

Many thanks.

我仔仔上個班係星期六 下午
日文、普通話各一個鐘 ~ 價錢唔算貴  $80/hr
最緊要係個仔學得開心  唔會成日坐唔定

聯絡方法pm左比你啦~
希望幫到妳啦

回覆 #4 wisdom333 的文章

CAN YOU PM ME TOO, THANKS
MOMOM

醒目開學勳章 貢獻勳章

原文章由 momom 於 07-12-31 21:16 發表
MOMOM

It's more easy for child to build up their language net
before 9 years old.
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

原文章由 Smiile 於 07-12-31 22:08 發表

It's more easy for child to build up their language net
before 9 years old.

wisdom333
可以pm埋比我嗎??thxthx

wisdom333,

could u pm the details to me? thx!

回覆 #8 wisdom333 的文章

我也想學日文, 可否pm給我.

thanks a lot

pls let me know. Thanks.

回覆 #6 Smiile 的文章

係啊! 小朋友既記憶比起我地真係好好多
我依家開始比仔仔學,都係想幾年之後等佢可以比其他小朋友識多一種語言.

can you pm me, thanks!

回覆 #10 wisdom333 的文章

pls pm to me                                        [email protected]

I want to know too. Can you PM me,
please?

[quote]原文章由 wisdom333 於 07-12-31 18:35 發表

可唔以pm比找,thanks!
http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1085858&extra=page%3D2

小朋友學語言真係特別快

Hello ! Would you please PM the course to me

Hi, can you pm me too?

Thanks!

原文章由 wisdom333 於 07-12-31 18:35 發表

聯絡方法pm左比你啦~
希望幫到妳啦 ...

原文章由 wisdom333 於 07-12-31 15:08 發表
哈哈,搞到我自己都心動,於是仔仔學既時候我又報個日文course  實行一齊學~老師 ...

可唔可以pm d 資料,thanks!

[ 本文章最後由 sai1031 於 08-1-3 09:02 編輯 ]
http://discuz.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1085858&extra=page%3D2

醒目開學勳章

wisdom333,
可否PM有關課程資料給我?
Thank you very much!
‹ 上一主題|下一主題