用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 軒尼詩道官立小學 請問有無人知軒尼詩幾時可以轉到全日呀 ...
go

請問有無人知軒尼詩幾時可以轉到全日呀 [複製鏈接]

請問有無人知軒尼詩幾時可以轉到全日呀
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

我同事個仔讀小5
唔好講話轉全日, 淨係講重建學校(因為果度實在細+嘈)都講左n咁多年, 家長想同區, 政府又無位, 所以傾黎傾去都係得個吉
我唸, 想全日, 仲有排等呢........
原文章由 babycancan 於 07-12-27 01:15 PM 發表

「聽聞」下學年下午校搬往灣仔學校校址。

醒目開學勳章 王國長老

等我八下先
原文章由 ssspwong 於 07-12-27 08:28 PM 發表
「聽聞」下學年下午校搬往灣仔學校校址。

回覆 #1 babycancan 的文章

I call the school officer last week, they asked me no plan to move 灣仔學校, if  changeto full day not 2009, may be late

軒官全日制

暫時都沒有頭緒的確講了很多年可能讀完小六都未又消息大家內心地等

原文章由 babycancan 於 07-12-27 13:15 發表

呵, 我諗等到我仔畢業都未轉全日..........

軒尼詩道官立小學遷新校址

請問有沒有家長知道幾時會轉全日制及上午校還是下午校遷到新校址?

醒目開學勳章 王國長老

carlos2006,
暫時仍未知幾時可轉全日制及上/下午校遷出.

只聞樓梯響 (d 人傳來傳去啦).. 但未見過有通告確實告知.  所以我也未能答到你.
原帖由 carlos2006 於 09-6-22 01:07 發表
請問有沒有家長知道幾時會轉全日制及上午校還是下午校遷到新校址?
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題