用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 港澳信義會小學 小一生蝦小四生 (第三頁)
go

小一生蝦小四生 (第三頁) [複製鏈接]

請記住  你個女 做得o岩既話你落去學校同我對質都唔係問題啊 !! 點解要比咁多藉口啫 !!  我都叫自己個女見到個小一既小朋友都行遠d啊 !!(為怕麻煩啊 !!) 我真係怕我個女返學返得唔開心啊 !!  小一都可以蝦小四既學生  !!
   0    0    0    0

Hello

I know this should talked about the school bus no.1.
I want all the mummy will take care their child when they are younger.  But the most important thing should lead them how to do the right things.  

似身作則.  所謂 身教.   :

Otherwise, how they will do after they grow up.

原文章由 melodychan2003 於 07-12-21 12:16 發表
請記住  你個女 做得o岩既話你落去學校同我對質都唔係問題啊 !! 點解要比咁多藉口啫 !!  我都叫自己個女見到個小一既小朋友都行遠d啊 !!(為怕麻煩啊 !!) 我真係怕我個女返學返得唔開心啊 !!  小一都可以蝦小四既學生 ...
Best Regards
Candy

最慘個d mummy  係lee 個社會做野既  都唔識咩叫身教嘛 !!  好可憐啊  !!
(個細路女)
‹ 上一主題|下一主題