用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍塘宣道小學 考完試啦....
go

考完試啦.... [複製鏈接]

終於考完試啦....相信咁多位家長同小朋友都可以鬆一口氣...過一個快樂的聖誕假期....

祝大家聖誕快樂....新年進步....

晞晴媽咪
   0    0    0    0

Yeah ! 一於要盡情玩樂喇

祝大家聖誕及新年快樂 !

原文章由 晞晴媽咪 於 07-12-20 16:32 發表
終於考完試啦....相信咁多位家長同小朋友都可以鬆一口氣...過一個快樂的聖誕假期....

祝大家聖誕快樂....新年進步....

晞晴媽咪

Please enjoy your holidays with your kids

Wishing all have a happy X'mas and Happy New Year!

原文章由 HY412 於 07-12-20 17:47 發表
Yeah ! 一於要盡情玩樂喇

祝大家聖誕及新年快樂 !

呢個星期日我地一家人就會飛去日本東京玩十日, 過聖誕同新年, 亞女話考完試一於要玩餐勁 ?! 唔知番到來仲可唔可以執番 D "魂魄" 準備番學呢 ? 嘻嘻.....

晞晴媽咪

又係日本, 好似不止一次囉喎! 真羨慕 ! 遲下妳囡囡都可以帶團喇

原文章由 晞晴媽咪 於 07-12-22 23:33 發表
呢個星期日我地一家人就會飛去日本東京玩十日, 過聖誕同新年, 亞女話考完試一於要玩餐勁 ?! 唔知番到來仲可唔可以執番 D "魂魄" 準備番學呢 ? 嘻嘻.....

晞晴媽咪 ...

Hi HY412,

哈哈...好提議 wor...等我問下亞女想唔想帶團先...咁佢就可以成日去日本啦....不過, 呢度真係凍過香港, 晚上得 八, 九度左右, 比較似冬天同有聖誕氣氛.....

話時話, 之前考試期間睇過你的網誌, 知你囡囡病左, 好番未 ? 如果唔係假期就玩得無咁開心....

晞晴媽咪
‹ 上一主題|下一主題