用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有冇人係7-11換左GC套phonics呀?
go

有冇人係7-11換左GC套phonics呀? [複製鏈接]

呢排7-11好似好多教材換咁..
今日收到email話可以去7-11換GC套phonics
199蚊有26本書好似好抵咁,想問下有冇家長換左,想問下套教材係點架?
同埋上次訂左套閃卡同BB玩緊,2樣野可唔可以一齊學架?

謝謝解答!
   0    0    0    0

delete

原文章由 sizrachel 於 07-12-19 10:29 發表

今次是 phonics ,唔同單字card ! 幾好 ! 你可入去gc 看下d 資料啦 ! 
我買了GC Phonics Kingdom 1-2 套裝, 這價錢 幾抵 ! 
$199 包括 ( 1 dvd 2 cd +26本書 ) 還有 優惠卷半價$50 (原價錢99 )換182 張 flash card s (可配合以上課程用) 

我 ...

[ 本文章最後由 sand373 於 07-12-20 21:43 編輯 ]

我想問問Phonics Kingdom Flash 1-2 (182 pcs Flash Card with 2CD) - $127 抵唔抵呀!

原文章由 sand373 於 07-12-20 21:39 發表
我樓下有promote做緊$710全套喎....

原文章由 sand373 於 07-12-20 21:42 發表
我想問問Phonics Kingdom Flash 1-2 (182 pcs Flash Card with 2CD) - $127 抵唔抵呀!

我有興趣, 請問邊度做promot?

sizrachel,

我今日係7-11買左套phonics了,真係幾抵,有咁多本書,我2個小朋友都好鍾意:)
我連三字經都買埋,雖然有隻cd重覆左,但係都好抵,因為上次我買左閃卡,GC果邊話補番2本書都要八十幾蚊,而家多幾十蚊就多埋2隻碟了

我老公仲因為我買到平野讚我!:loveliness:

sizrachel,

我仲未有時間去換呀! 我諗緊up唔upgrade埋佢好..因為入面好似會送埋flash card....

我會記得帶埋收據同優惠卷去!thanks!

原文章由 sizrachel 於 07-12-21 09:43 發表

你有沒有去免費取 A_Z POSTER ? 同換 半價182CARD ? 我已換了, 都幾好 !!!! 記得要拿7-11收據同盒內優惠卷呀 !  ...

我今日上左gc啦,佢地教左我點樣同小朋友用,聽落都幾好,又唔太難~同埋好快都會用到3-7,所以而家有平,我就換埋3-7..因為會員買都好似要七百幾蚊~

原文章由 sizrachel 於 07-12-22 13:46 發表

因為 3-7  可以遲d買, 我們買了1-2 如上去gc , 已是vip 會員 , 之後再買3-7 都會平, 3-7 要, 最快k2 才用到, 可能 遲d有新版, 所以我遲一點才考慮買, 現在學50 買card 都不貴, 可以配合dvd d 字用 ! ...

原文章由 sizrachel 於 07-12-27 09:54 發表

她沒有教我用, 可以分享下點用嗎  ???????

其實我都心大心細換不換3-7  !!!!!! 因為真的平了很 多!

今日先見到呢個post, 請問知唔知依家仲有冇得換呢? 好似幾吸引

佢地教我分段播放!
因為我有keep番收據,佢地俾埋本guide我架

不過我地可以分享下使用心得~
有咩就pm我啦~:)

原文章由 sizrachel 於 07-12-27 09:54 發表

她沒有教我用, 可以分享下點用嗎  ???????

其實我都心大心細換不換3-7  !!!!!! 因為真的平了很 多!

hello, tata1668,

我同事尋日打去問話延長左,好似至到2號,佢今日都換到!
你快d去7-11睇下啦~因為而家買真係好抵~

原文章由 Tata1668 於 07-12-28 13:04 發表

今日先見到呢個post, 請問知唔知依家仲有冇得換呢? 好似幾吸引
‹ 上一主題|下一主題